Dagen i dag
Salomon
6 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
4 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
2 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Efterårsferie og endelig tid til skriveri og læsning af bøger/tekster, og ja, først lige træf og træfopgaven, lige købe ind til københavnerturen, huske at have værktøj med til lampen der er i stykker hos Morten.
Var iøvrigt nær blevet taget til fange da vi skulle hjem fra Kastrup.Jeg var en potentiel kuglepenneterrorist. Hver eneste af mine 10 kuglepenne blev scannet særskilt. Skilt ad, vendt og drejet. Og snuset til minstro. Kunne det være en skjult deodorant spray? Nåh nej, det kom først senere. Men det var måske indledende øvelser.
Hjem kom vi dog - til skriveri og læsning - troede jeg. Hvorfor blev det mest til praktiske opgaver, lektier, og en tåbelig kryds og tværs, som jeg alligevel ikke ville vinde på, da vi efter successen sidste år er blevet blacklistet på avisen. De der Find mennesker, må ikke vinde mere.
Så blev vejret flot, haven kaldte, brændestablen kaldte, hovedrengøring, indkøb, madlavning, opvaks og tøjvask osv. Så var der lige en god TV udsendelse.
Så advarsel til alle førtidspensionister:
Tro endelig ikke du har fået mere tid fordi du valgte at droppe dit 60 timers ugentlige arbejde. Det er der stadig, bare på en anden måde.
Og du er selv den skyldige. Du skal stadig planlægge for at nå det du vil.
Og det tager også tid. ... hvad nu? (Larm i baggrunden) ... åh shit, køkkenuret. Franskbrødene skal i ovnen, i 35 min - men hva, så har jeg 35 min til læsning, måske.
Og klokken er kun 23.52

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig tid er publiceret 08/11-2006 23:52 af Lars Find-Andersen (Bibelot).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.