18 år siden

Monopolet

Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Er stået sent op i dag. Klokken havde passeret 10 (hm!). T kommer i dag og vi skal hygge med et par film (har købt cola og pizza til ham, men skal selv bestemt ikke have smurt mere på sidebenet). Sjovt, hørte Mads og monopolet i går, og et af spørgsmålene handlede om den "evige" situation, hvor kvinden i et parforhold, igen takker nej til en mad, for derefter at kaste sig over fadet, når kæresten ankommer med "SIN" mad.
Grinte meget af de problemløsningsmodeller, som blev nævnt...Holdt da klart med Hella Joof og ham, der var een af rapperne i "Rockers by choice". Hella forklarede de gode intentioner, som kvinder altid har, med at takke "Nej!" til pommes frites fra grillen af. Vi vil ikke, men når de så er der, ligger de jo der og skriger på os. Hun forslog, at vi kvinder låste os inde på badeværelset med et blad i hånden, når kæresten kom med den mad, vi havde sagt nej tak til....;-)
"Rockers By Choice" manden protesterede kraftigt og sagde, at man da bare bestilte det ekstra, når man alligevel vidste, at hun alligevel ville spise noget af det. Han gad ikke, som Hr. Pind ellers mente man skulle, sige til hende, at nu havde hun sagt nej tak, så hans mad var altså hans mad.
"Rockers By Choice" var (ganske rigtig, efter min mening) overbevist om, at db sengen ville være meget mere varm, hvis man delte. Som han sagde, går der ikke noget af manden, af at lave en ½ mere, når man nu ved det.

Hep, hep for ham. Sjovt nok, har jeg aldrig været uenig i de meninger han over radioen giver udtryk for.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Monopolet er publiceret 28/05-2006 13:22 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.