Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stod op kl. 4 og har indtil nu, læst eksamensstof. Når det stof jeg læser er meget teoretisk, kan jeg læse 2 timer i en køre, uden af få "lopper"
;-) Tager mig lige 15 min. pause, inden jeg kl. 6:30 igen går i gang.

Skal helst være hos en ven kl. 13 i dag, men tvivler på, det ville være det mest brugbare mht. min læsning. Har dog også brug for noget socialt, og telefon samtaler/sms beskedder bliver efterhånden som dagen skrider frem, mere og mere trivielt. Har brug for at komme ud og mærke, at der er andre mennesker til, og ikke mindst at: Jeg lever! ;-) Der er dog lys forude, da jeg i morgen får besøg af T. Har tilgivet ham de løgne han fyrede af i forbindelse med det dating halløj. Synes det er lidt synd for ham. Her går jeg og er sådan lidt nyforelsket, og han kan ikke rigtigt finde èn at date. Sidst vi talte sammen, gave jeg ham en internet adresse (runningdinner), da han er en ret stille/indelukket person, tror jeg ikke dating.dk er siden, hvor han kan finde sin udkårne. Derinde kommer han ikke rigtig til "sin ret". 14 dage efter den date han var på, fandt han ud af at han da nok ville se henden igen...Halløj! Så langt tid er der da ingen kvinde, som vil vente. Man ved ligesom, hvis han ikke inden et par dage har meldt tilbage, at han gerne vil se een igen, at nysgerrigheden/lysten ikke er den største.

Sagde til ham, at hvis hun havde været noget, havde han ikke ventet i 14 dage. Minede ham om, at da han havde mødt mig, ringede han 5 timer efter vi i byen havde sagt farvel til hinanden. Sagde, at når hun kommer, vil han ikke skulle bruge 14 dage på at finde ud af det, han ville med det samme vide, at han har lyst til at se hende igen. Sagde også, at han ikke skulle give op, men måske var det medie han befandt sig i, nok ikke lige det bedste sted for ham at promovere sig (derfor runningdinner). Håber ikke mit skræk scenarie med ham, som en 50 årig meget sær gammel mand går i opfyldelse. Ønsker ham jo det aller bedste her i livet.

Nå, læsningen kalder igen på min opmærksomhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Teosamen er publiceret 27/05-2006 06:25 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.