15 år siden

Lyserød ladyshaver - mandigt?

Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 2 måneder siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
brænde
Peter
6 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
4 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Denne her gang blev det så kæresten som måtte vente på Hovedbanen. Jeg havde jo lovet ham i forbifarten liiige at købe noget barberskum (?) og en skraber. Jeg var som hver eneste fredag når han kommer liige ved ikke at nå, det hele...;-) Jeg kunne ikke nå i Netto så kl. 19:45 stormede jeg ud af toget på Østerport St. op ad trappen og op, op i Irma...Syntes det ville være synd for kæresten, hvis jeg ikke fik købt hans "fornødenheder". Stormede igennem Irma, men fik på vejen lige købt 4 hyacinter (man skal vel altid have tid til sine ynglingsblomster, skal man ikke??), en Faxe Kondi (havde på fornemmelsen, at han både var energifattig og tørstig). Da jeg havde grebet et stk. barber skum, skulle jeg jo finde skraberne...men de var intet sted at finde, så jeg løb hen til forskrækket omkring de 60 kvindelig Irma medarbejder, der overhovedet ikke venligt forklarede mig, at sådan noget, skulle man købe i Kiosken i mens hun gav mig et elevatorblik der overgik alt, hvad andre elevatorer før har gjort. Ja, ja maddam - jeg barberer skisme da ikke ben om vinteren. Hvad tror du? Jeg vokser kun...med "ægte" Rungsted Kyst accent.
Kiosk damen hev først nogle lady-shaver ned (lysserøde tingester, som jeg ikke lige kan forestille mig, mandigt røre ved min kærestes hud). Nej, nej råbte jeg, det er ikke til mig. Det er til min kæreste - så det er til ansigtet. 3 stks kioskmedarbejderer og 2 stk middelaldrende kunde-par, kiggede på mig i mens de med garanti tænkte om købet af barbergrej var kommet i samme kategori som lyserøde kondomer. Ja altså...sådan nogle mande-ting skal jeg bruge. Kiosk kvinden kiggede på mig med røde øjne og spurgte hvad det så skulle være af alle de
Gilette mærker hun havde...? Hvor skulle jeg dog vide det fra - men det sagde jeg ikke, for min knaphed skyldtes uden tvivl at kl. var mange og jeg gerne ville være så meget sammen med min kæreste som overhovedet muligt (sådan er det åbenbart, når man kun har weekenderne at være sammen i). De billigste forklarede jeg hende, og middelaldrende Irma-medarbejder gav mig igen elevator blikket - denne her gang dog ikke helt så bebrejdende. En stol blev hevet frem, for i Irma der går man vitterlig ind for service. Hun fandt de billigste og jeg stormede ud af døren. Glemte helt i forbi-farten den noget yngre kassemedarbejder, som gav mig rigtig mange smil og prøvede at flirte (hallo! Jeg skal hente min kæreste - sådan noget gør jeg altså ikke lige nu, prøv igen på onsdag). Da jeg kom til Hovedbanen stod min kæreste og ventede på mig. Uha, hvorfor synes jeg bare at han er lige til at spise - hele tiden?? Det er fandeme da en smule belastende...;-)
Vi tog toget, men da vi ankom til Rungsted Kyst kunne toget ikke kører mere fordi, en sindsforvirret mand med politiet i hælene rendte rundt ude foran skinnerne. Af og ind i en taxa -jeg ville bare hjem og se lidt mere af min kæreste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyserød ladyshaver - mandigt? er publiceret 20/11-2006 18:39 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.