Operation
Halina Abram...
6 dage siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Ja, så var jeg jo til årets julefrokost på mit job i går. Og hvor var det dog kedeligt ! Jeg synes det bliver mere og mere kedeligt for hvert år der går.

Vi var 4 der fulgtes hen til "husets" kantine, hvor der allerede var godt fyldt med mennesker. Der måtte vi så først finde os et bord, hvilket var svært da der var overfyldt og nogle, der egentlig var færdig med at spise bare blev siddende og sad og snakkede. Men vi fandt et bord. En af os blev ved bordet, så det ikke blev taget af andre, mens vi andre gik hen og stillede os i kø til første ret - rugbrød, sild og æg. Så hen og spise det. Så hen i kø igen til næste ret - hvidkål, rødkål, flæskesteg, pølse og tarteletter. Hen og spise det. Tilbage i kø. Næste ret var ris-a-la-mang med kirsebærsovs. Sidste "ret" var kaffe/te med et par småkager. Og det var så det. Så var der gået en time og næste "hold" var kommet og skulle have deres julefrokost. Så vi rejste os fra vores bord og gik tilbage til vores afdeling. Og det var så den Julefrokost. Dybt kedelig. Bare stå i kø og spise - en slags julefrokost på samlebånd. Kedeligt. Men i det mindste er det gratis og maden er lækker.

I eftermiddag skal jeg så til noget mindre sjovt. Begravelse. En nabokone døde i lørdags og skal begraves i dag. Hun var en som jeg snakkede med, så jeg synes ikke at jeg kan være andet bekendt end at tage med til begravelsen. Jeg skal følges med en anden nabokone. Måske skriver jeg mere om det senere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Årets julefrokost er publiceret 08/12-2005 09:24 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.