18 år siden

Glædelig jul

Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Det er den 24. december 2005 - alle gaverne er købt og julefreden begynder så småt at sænke sig over vores lille hjem. Jeg sidder her i stearinlysenes skær og lader tankerne vandre.

2005 har været et år med mange udfordringer og forandringer. Ind i mellem har jeg tænkt - stop dennne karussel - jeg vil af. Det har været et år på godt og ondt - men trods alt et år hvor jeg har fundet ud af hvem og hvad der betyder meget for mig. Tak til jer kære venner - der bare altid har været der - når jeg blev lidt for svimmel af karusselturen.

Det blev året hvor vi blev hesteejere - hvordan pokker man finder på sådan noget på en enlig mor økonomi - ja lidt skør må man vel være - men tøserne gør deres til at få det til at løbe rundt og vi har mange gode timer sammen på den konto.

Når jeg sådan tager mit liv op til revision og ser tilbage på året der er gået. Ja - så har jeg alt i alt et godt og rigt liv. Det er hårdt ind i mellem at få enderne til at mødes - men det går jo alligevel og jeg har meget at være glad og taknemmelig for.

Pas godt på jer selv og hinanden derude - RIGTIG GLÆDELIG JUL

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glædelig jul er publiceret 24/12-2005 07:59 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.