18 år siden

Bryllup aflyst?

Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 21 dage siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Hjemme i ferien var vi begyndt at overveje hvad M's søster og kommende svoger? skal have i bryllupsgave. For at være sikker på datoen, spurgte jeg om vi stadig skulle til bryllup den.... Der blev svaret "Njaeej, vi udskyder det måske et år. Men det hører I lige om. Og I skal ikke sige det til nogen."

WHAT? Jamen godt gaven ikke var bestilt så. De er mig en gåde.
Altså; i starten blev de forlovet kort efter en megakrise. Fint nok, jeg dømmer ikke, har jo selv haft mine m M. De aftalte at blive forlovet. Og herefter gik hun så og ventede på at han skulle fri...!

Er jeg den eneste der synes det er for mærkeligt. Man har jo allerede sagt ja, når man vælger at forlove sig. Det er ikke to selvstændige hændelser, de er tæt forbundet. Hvad er så pointen?

-Uh uh, det er så spændende. Jeg venter på at min forlovede skal fri. Jeg ved han gør det, jeg ved bare ikke hvornår.

På mig virker det som noget af en tom handling. Det er da ingen kunst at fri, når "vil du gifte dig med mig?" er et retorisk spørgsmål!

Så blev der talt højt og flot om slot og 150 mennesker. Indtil i efterårsferien, hvor det var blevet til kro og 75 i stedet. Også fint nok, det andet er da noget mere realistisk. Men jeg ville flove mig.

Og nu ingenting? Ved ikke helt hvad jeg skal forholde mig til mere. Tror i hvert fald jeg vil spørge M, i morgen efter hans eksamen, om han vil skrive eller ringe og høre hvad vi skal regne med. Eller mon det er for meget at forlange?

Men som R sagde, det kan da meget vel være at der er nogen der allerede har lagt deres ferier efter det. Knap så smart. Det bliver da ikke vildt fedt at skulle fortælle det til alle. Og slet ikke i den familie, hvor man kommer til at høre for sine fejl, de næste mange år, i hvert fald.

Igen skal jeg ikke blande mig (selvom du måske vil synes det er en smule for sent) men jeg ville ønske at de tænkte sig mere om. For jeg mener ikke det er en ting man skal tage for let på.

Hvis der er bidragende holdninger blandt jer, vil jeg gerne høre dem. Jeg har nemlig kun mødt min egne holdninger omkring emnet, hos de veninder jeg har vendt det med. (Generelt om emnet, da dette jo indtil videre er hemmeligt)

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup aflyst? er publiceret 05/01-2006 21:18 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.