18 år siden

Endelig tilbage...Syg og lettet.

Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Har ikke været herinde andet end en gang siden d. 19 december, og da opgav jeg at følge med. Men nu kan jeg tillade mig selv det igen. Og det er dejligt.
Jeg var til eksamen i tirsdags, og var så heldig med det jeg trak. Jeg fik 11. Og det havde jeg godt nok aldrig turde håbe på! Svævede hjem, hvor jeg hurtigt pakkede og tog toget afsted mod R. Vi havde for noget tid siden aftalt at d. 4. skulle vi shoppe og fejre at jeg var "færdig". Men både M og T er ikke hjemme i denne uge. Så vi kunne tillade os at starte allerede d. 3.
Jeg mødte hende på hendes nye arbejde, et rigtig godt sted for hende, hun tale store ord om det, og det glæder mig, hun fortjener at være glad, og derefter fulgtes vi hjem til hende. Hele aftenen og natten blev brugt på at hygge, spise, snakke! og ryge! Inden vi opagede det, var klokken 4. Det sker tit for os faktisk. Så vi kom ret sent op, næste morgen og dermed sent afsted. Jeg havde håbet vi skulle til R, men det var hun ikke med på, så vi tog til N i stedet. Der fik jeg ikke købt andet end en hårting, og en ring. En fin en, der ligner en forlovelsesring. Tror måske det snart bærer derhenad med mig og M, og det er vel ingen skade at vise ham hvad jeg kan lide, uden at sige det direkte. Det var bare en billig ring, men jeg har faktisk ønsket mig sådan en i lang tid. Håber selvfølgelig jeg fåe en der er mere værd på et andet tidspunkt :)
Ihh hvor jeg sludrer... men selvom jeg mest har brugt min tid på at læse, er der jo sket noget alligevel. Jeg ville have skrevet i går, men brugte flere timer på at følge op, på alt der er sket heinde siden sidst. Følte jeg havde været væk et par måneder.
Har været med M på arbejde igen i dag. Meget, meget tidligt. Og egentlig rigtig rigtig dumt. Blev nemlig meget syg i tirsdags. Lige efter eksamen, starter en nasty forkølelse/influenza. Helt utroligt, at min adrenalinfyldte krop, har ventet til jeg var færdig med eksamen! Så nu forventer jeg kun det skal gå værre efter i dag, for det var skisme koldt.
Men jeg har tiden til det, og det gør mig intet at ligge på sofaen og glo fjernsyn, for det har jeg heller ikke gjort siden d. 20. dec. Og det burde egentlig være en kold tyrker for mig, som normslt ser så meget. Men det har været helt godt, og slet ikke svært. Må i højere grad, end jeg troede muligt, have fokuseret kun på at blive færdig med pensum.

Jeg må vist fortælle om jul og nytår i morgen. M sidder og læser. Han skal til eksamen i morgen. Og efter den, skal vi ind til byen og kigge efter en vinterjakke til mig, hvis jeg bliver lidt mere frisk til det. og ellers skal vi bare slappe af, og hygge ;)

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig tilbage...Syg og lettet. er publiceret 05/01-2006 18:23 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.