Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, sætter "tainted love" over med manson. 1.5 litter cola drukket på 35 minutter..historie tænkt om en engels fald..grunde til jeg ikke hopper ud foran et tog er, at det det sviner, og det ville ødelægge mine forældre.

Kan ikke klare flere mennesker idag, - kan ikke håndtere mere venlighed idag..mit lager er tømt for idag..jeg kan ikke klemme et ekstra falsk smil mere ud..Hvorfor bliver kvinder forbundet med hjerter og kærlighed, - det er ufattelig mange der ikke kan finde ud af at elske nogen overhovedet endsige dem selv...hvor imod de ikke fatter at hvis en mand vil "være sammen" med dem, at det faktisk kan være en måde han kan udtrykke sin kærlighed på..jeg har glitter i hele ansigtet, - mental note, gidder ikke glitter mere..samme som ler!

har brug for at kople mit hjerte fra, hurtigt...følelserne er for stærke.Må tænke på blondien, fuck..hun var snoppet..en rigtig kælling..nogle var søde...glem det, det betyder ikke noget...du kan ikke leve af søde kommentare der ikke betyder noget...men det er rare minder! fuck dem...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livet er publiceret 17/02-2006 19:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.