22 år siden

Nikolajs fødsdagsfest

Den gamle gartner
Peter
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fri torsdag men travlt, følte mig tilsyneladende lidt stresset fra morgenstunden ved tanker om regn idag hvor Nikolaj 8 år skulle have klassen til fødselsdagsfest.

Først dog en tur til tandlægen, bagefter tur med hunden, kunne mærke på mig selv jeg manglede energi indeni, såå lavede turen ekstra lang dejlig formiddagstur nyde livet naturen med min hund blot for at samle indre overskud ÅÅÅ fandt den FEDT)))

Hjem til de sidste forberedelser hente børnene i skolen, hjem med de dejlige unger der gik det meste af vejen hånd i hånd.

Danmarks kongeskib ligger jo ved kajen i Aalborg i disse dage, sååååå arveprins Knud havde kaldt over sin radio at han havde brug for hjælp til at finde sin skat)))

Arveprins Knud kunne jo ikke bruge hvem som helst så de tapre riddere (børnene) stillede sig op på Skansens udkigspunkt såå han kunne se dem an fra sit skib med hans kongelige kikkert.
Arveprins knud talte i skibsradio (walkie) diregerede børnene til de fandt skatten og fik som tak for hjælpen fik de tapre riddere lov til at beholde skatten)))

Bagefter lavede vi bål ordnede snobrødspinde, bagte snobrød, spillede bold, byggede hule, klatrede i træer, kørte med svævebane,spiste kagemand i haven til festen sluttede børnene blev hentet SUPER SKØNT.

Er bare så glad ved det hele klappede i tørvejr det er altså skønt med alle disse udelege.

I aften har jeg været til hundetræning, vi har en øvelse hvor vi sender hunden ud den skal finde en stor genstand (evt støvsuger cykel eller spand) som hunden skal gø af i aften lå vi så en walkie talki under genstanden åå kune rose hunden i sekundet når den gjorde det rigtigte. SMART)))

Jaaa nu er denne dejlige dag såå ved at slutte.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nikolajs fødsdagsfest er publiceret 13/06-2002 22:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.