19 år siden

Møde med fodboldlandsholdet 2

Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
23 dage siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
4 måneder, 26 dage siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Hejsa Dagbog

Fortsættelse af dagbog fra "Møde med fodboldlandsholdet 1. http://www.fyldepennen.dk/dagbogen/?view=item&id=3261

Vækket tidligt søndag morgen (26/5) af 2 piger der sad tæt udenfor vores telt og hviskede om at de ikke kunne komme på toilettet fordi de større fodboldkammerater ikke måtte vide de var oppe)))) spørg mig ikke hvorfor))

Kl. blev 7 OP ÆV morgenmad kl. 8-9 og telte og udstyr skulle væk først pga. dagens pro-gram.

Mange af de piger der løb glade rundt omkring lørdag midnat ikke kunne falde til ro, var nu noget matte kunne ikke helt forstå det var allerede NU for at nå toget om eftermiddagen.


Efter morgenmaden skulle pigerne spille turneringskampe vores Pigehold havde jo ½ delen af pigerne som for små men hellere spille 11 mands mod større piger end spille 7 mands mod nogle mindre end ½ delen af vores 11 mands gav også mere spilletid til hver enkelt af vores 15 piger. Såå vores piger tabte de 3 kampe under den sidste kamp stod Eva og snakkede om hendes fremtid som fodboldspiller eller træner hendes Mor sagde at en god fodboldspiller ikke behøvedes blive en god træner. Jeg kunne ikke lade værre gik hen til Eva storsmilende ”Se på MIG jeg har al-drig kunnet ramme en fodbold selv, men jeg er en RIGTIG GOD TRÆNER)))))” Eva kiggede opgivende på mig Hvorfor???

Efter pigernes kamp var det tid til bad klargøring til afgang mod Odense stadion hvor damelandsholdet gjorde klar til kampen mod Finland.

Igen kom bussen og hentede os og vores bagage hvor bussen troede vi var, desværre var vi igen igen det forkerte sted åå måtte slæbe tasker soveposer og telte.

Ved stadion fik vi bagagen låst ind inden vi gik på stadion Jublede over at gense Landsholdet Det Danske hold havde gennem hele kampen det meste af spillet alligevel fik Finland fik første mål ved halvleg stod der 1-1 Kristen var rundt ved pigerne væddemål om slutresultatet.
Kampen endte 4-2 til danskerne så Nørresundbys piger syntes bare det var fjong.

De stod op af bannerne fik autografer og flere landsholds piger smed både trøje og strømer ud til fansene Hmmm der i kampen om udkastede trøjer greb min datter Charlotte en landsholdstrøje nr 8 tilsyneladende blev den stjålet fra hende lidt efter af 2 piger der var større end hende.

Huu hvor det ærgrer mig jeg ikke var på pletten forklarede de to tyveknægte at hvis de fik trøjen først skulle de være glade ved den, men hvis ikke vil jeg ønske de hver gang de rørte ved den ser den grædende pige i stjal den fra.

Midt i halløjet skulle pigerne forlade stadion Bussen køre altså nu vi voksne havde allerede trukket den langt fordi pigerne stod der og hyggede med landsholdet.

Bussen holdt og ventede, til Odense banegård og hjem med toget. Nogle sov flere pjattede.

Den aften græd Charlotte sig i søvn over stjålet landsholdstrøje. I dag er tabet hvis ikke mere så meget i hendes tanker.

Tak til DBU for initeritiv. Næsby boldklub for god forplejning. Landsholdet og alle pigespillerne for deres gode humør uden jer var det ikke blevet sjovt.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Møde med fodboldlandsholdet 2 er publiceret 01/06-2002 14:22 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.