Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Nu er det søndag...har ikke lavet ret meget i dag - heller ikke i går (slet ikke i går). Fredag var det festaften - og hvilken fest !

Jeg var ved frisør om eftermiddagen og få sat hår og lagt make-up. Så hjem og gøre mig klar. Festen skulle starte kl. 18.00, så jeg kørte hjemmefra kl. 17.30 (skulle selv køre). Der var allerede kommet mange, da jeg ankom. Afleverede min jakke i en garderode og min "billet" til en i døren, så var jeg inde og fik et glas velkomstdrink. (hvidvin)

Jeg fandt hurtigt nogle jeg kendt og hægtede mig på dem. Så blev dørene åbnet og vi kunne gå ind i den store store sal hvor vi skulle spise. Der var stillet 22 lange borde op til os og det er utroligt så hurtigt og effektivt det gik med at få alle 700 mennesker på plads ved alle bordene. Men som min chef sagde, så havde det nok også noget at gøre med, at vi på forhånd havde fået besked på, at vi ikke måtte bytte rundt på pladserne, men skulle sidde der hvor vi var placeret afdelingsvis.

Så kom der en hel hær af tjenere ind, stillede sig 2 og 2 ved hver langbord og som på komando gik de i gang med at servere og skænke vin op. Sådan gjorde de hver gang de kom ind under hele middagen. Effektive - det var de. Jeg bad nu om at få sodavand istedet for vin - jeg skulle jo køre hjem. Og vi fik noget meget lækkert mad. Forret, hovedret og dessert og kaffe med chokolade til slut.

Lige da kaffen var blevet serveret, blev lyset slukket og aftenens Revy gik igang. Og den var sjov - og vi grinede og morrede os. For de var virkede dygtige. Og lige da de var ved deres afslutningsnummer rejste alle 700 i salen sig op og klappede. Vi stod alle op og klappede i ca. 5 min. eller mere. Vi klappede, da de sluttede deres nummer, da de bukkede og gik ud, da de kom ind igen og bukkede og bukkede, da de fik blomster af sygehusdirektøren og de bukkede igen og vi klappede da de løftede deres buketter i triumf. Vi stoppede først, revyholdet forlod scenen og lyset i salen blev tændt igen.

Revyen blev optaget på video, og den skal jeg have når det bliver muligt at købe den. Det er helt sikkert.

Derefter var der en slags pause. Scenen blev pillet ned og der blev gjort plads til dansegulv. For snart skulle et band der hed Schmidt & Co spille indtil kl. 01.30 og baren var åbnet så man kunne købe hvad man ville af den slags.

Jeg blev til ca. 0.30. Der var en anden jeg kender, der gerne ville have et lift med hjem, da hun bor i nærheden og jeg alligevel skulle samme vej. Tidspunketet passede hende fint, så vi fulgtes og jeg satte hende af der hvor hun gerne ville af. Så jeg var hjemme kl. 0.45, men sikke en fest - og sikke al det sjov vi havde haft - den sjove revy, osv. Det er noget man kan leve højt på længe.

Nu glæder jeg mig lidt til at høre hvad de andre siger på mandag - de blev jo til festen lidt længere end jeg gjorde...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikke en fest ! er publiceret 05/03-2006 21:56 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.