Nogle der har en hjernecelle eller to tilovers?

Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Har man en daglig ration af hjerneceller? Tror jeg, syntes i hvert fald ikke der er ret mange til overs til at skrive, for et par år siden kunne jeg skyde originale metaforer ud i en evighed, synes bare min hjerne er fyldt med alt for mange kedelige tal i stedet for dejlige ord.
Tal kan da sikkert osse være smukke, hvis man forstår dem, gør jeg bare ikke, er mig en gåde hvordan jeg kan holde et 9 tal i matematik når jeg virkeligt ikke fatter det, det går ok når hun er færdig om hvordan med at forklare hvordan hun er kommet frem til formlen og jeg bare skal sætte nogle tal ind i stedet for bogstaver, men hvis nogen spørg mig hvorfor, hvilket de jo gør til en evt. eks. så er jeg lost.
ER forresten ikke sikker på jeg holder et nital der blevet givet karakterer igår, er lidt nervøs for dem, har jo skiftet klasse midt i januar, sgu ikke særlgit lang tid til at vurdere når man ikke kender eleven.
Læste lige at de havde fundet firbenede mennesker i Tyrkiet, de skulle øge vores kendskab til evolutionen, ret interresant, irreterede mig bare den måde de personer blev omtalt på, de kunne lige så godt have snakket om aber eller bakterier.
må hellere lægge mig til at sove så jeg kan få ladet hjernen op, eller dannet nogle nye, gerne lidt mere logisk tænkende, hjerneceller.
sov godt:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nogle der har en hjernecelle eller to tilovers? er publiceret 07/03-2006 22:20 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.