Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Fantastisk vejr udenfor og en dejlig dag. Har ingen lektier for for tiden, og afleveringer er det også slut med. I
går havde vi sidste idrætstime og historietime. Mærkeligt. Det er ikke gået op for mig endnu, at det her er sidste uge, hvor jeg skal gå rigtigt i skole. Men foreløbigt har det været en fantastisk uge, og har på fornemmelsen at det fortsætter. Vejret har en stor del at gøre med det, vi sidder udenfor og spiser, og er udenfor i frikvarterene. Men i det hele taget er der også en afslappet stemning, timerne handler om repetition og eksamen, ingen lektier og ingen afleveringer. De sidste par uger har været stressede på grund af en masse "hu-hej-i-mangler-at-aflevere-så-og-så-mange-afleveringer!"
Karaktererne er også givet, så fingerræset er ovre. Skønt. Det sidste halve års tid har jeg lidt glædet mig til at komme et sted hen, hvor der ikke er nogen karakterer. Burde slet ikke tænke på karakterer, bare gøre mit bedste, for jeg skal egentligt ikke bruge et særligt højt gennemsnit. Er efterhånden 99 % sikker på jeg skal studere dansk og filosofi og der er frit optag, eller 6,6 eller sådan noget, i hvert fald i Århus.
Er træt af karakterer. Den eneste grund til at jeg er bekymret for eksamener, er at jeg er bange for, at jeg ikke kan leve op til mine forældres forventninger til karakteren, fordi jeg foreløbigt har fået tre gange tolv. Men man kan overhovedet ikke sammenlignes, sidste år var det religion og old, to c-niveau fag jeg havde meget nemt ved, fik også tolv i årskarakterer. Og i første 1.G var det fysik, ved ikke lige hvad der gik galt for det, fik 8 eller 9 i årskarakter.
Fik 7 (ny skala) i SRP og den eneste grund til at jeg er utilfreds med det, er at jeg sad nede ved mine forældre og skrev den, og de syntes den var uh så ih så god (hvilke forældre syntes ikke det?).
Tror jeg bilder mine forældre ind, når jeg engang starter på uni, at de har afskaffet karakterskalaen og har skiftet den ud med bestået - ikke bestået.
Glæder mig lidt til at komme væk fra selve gymnasiesystemet, men kommer til at savne min klasse enormt meget, især den første uge på højskole, hvor jeg render rundt blandt hundrede fremmede mennesker og endda skal sove på værelse med to af dem.
Kommer også til at savne nogle af fagene: Biologi, dansk, historie, old og religion fra sidste år. Men glæder mig dog til at slippe af med sprogfagene, de har bare ikke fænget mig, selvom jeg vel er sproglig.

Opfølgning på "en sukkernarkomans bekendelser:" Spiste to stykker chokolade i går, da vores historielærer bød rundt, ellers har jeg holdt det. Har allerede kunnet mærke i dag at jeg har haft mere energi, måske har det også noget med at gøre, at jeg ikke har travlt for tiden. H
ar købt tørrede abrikoser og tager et par stykker med i skole til lige at give blodsukkeret et boost deromkring klokken to. Der er også ret meget sukker i dem, men håber det stabiliserer blodsukkeret lidt mere, fordi de ikke optages så hurtigt.
Har også netop været ude og løbe og har fået skrevet en del i dag, så tumbs up for det :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tumbs up! er publiceret 06/05-2008 20:13 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.