Nitten - og stadig i live

På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Er blevet lidt roligere siden i morges, risengrøden lagde godt i maven, fik masser af tillykke´r i skolen. Og skulderklap, vi gamle (os nittenårige) har ret så ondt af os selv! Godt der er et år til man bliver tyve.
Dagen var nem. Vi læser Hemmingway i engelsk for tiden, gør næsten engelsk til mit ynglings fag, selvom jeg er så elendig til det, må blive noget bedre. Har læst noget Hemmingway på dansk, men det er som om at det engelske på en eller anden måde har lidt mere atmosfære, men det er jo også originalen.
Vi er igang med et konditions projekt i idræt, og mig min holdkammerat burde have været ude og løbe, vi fik da også tøjet på, men føj hvor er det koldt, og vi havde jo også lige en rapport at skrive om emnet. Løbeturen blev skiftet ud med en kop kaffe og en pakke karameller (fødselsdags gave fri mig selv til mig selv, den var pakket ind, men påstår i det mindste ikke at det er en overraskel hvad der er inden i).
Samfundsfag - vi diskuterede i to timer, som vi plejer, altid hyggeligt.
Tog hjem og tog opvasken, og så bankede det på min dør, og der stod min veninde med en gave, dagens første. Det var virkeligt sødt, så nu tør jeg godt blive nitten, lige indtil i aften når min farmor sukker: Ja, så er det nitten... og i morgen har vi været gift i halvtreds år. De har guldbryllup i morgen, det bliver hyggeligt, der kan gå lang tid mellem at man ser alle kusinerne og fætrene.

Må stoppe, skal ud spise med mine forældre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nitten - og stadig i live er publiceret 11/10-2007 17:34 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.