Dejlig dag

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Lige nu er livet skønt.
Smiler. Og jeg sidder bare her. Her foran pc'en. Har bare haft en god dag. Bare en rigtig god en, selv om jeg ikke har set th. Selv om jeg ik har set ham siden sidste mandag morgen. Men det er lige meget. Han betyder enormt, men kan mærke lige nu, at savnet af ham bare er en dejlig følelse. Det bekræfter bare at jeg er vild med ham. Men savner at holde om ham, mærke ham helt tæt på.

Men ja. Har bare lavet så meget skønt idag. Har bare grint indvolende ud nærmest. Sammen med dem jeg virkeligt holder af. Dem der virkeligt hænger ved.

Forud venter en trist weekend, som jeg håber bliver bare en smule rar alligevel, på den ene eller anden måde. Skal arbejde både i aften og imorgen aften. Og når jeg kommer hjem i aften, skal jeg sikkert et smut forbi til familiefødselsdag. Men det gør ingenting. har så mange skønne fætre og kusiner i både den lille og unge ende....
Søndag skal jeg til konfirmation.. Hos naboen. Ik så spændende når man ik rigtigt kender nogle. Men det går jo nok. Har fået nyt tøj. Flot nyt tøj. Dyrt nyt tøj. Men det er dejligt med lidt til gadaroben.

Nå men arbjede... det er snart. Lige om lidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig dag er publiceret 28/04-2006 17:33 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.