18 år siden

Dum start på ugen

Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Man skulle næsten tro at det er ved at stige mig til hovedet at blive selvstændig. Både mandag og tirsdag startede jeg først omkring kl. 09.00. Ren direktørtid ;-)

Mandag forsov vi os begge. Det blev sent før vi faldt i søvn søndag. Jeg pga. at jeg ikke kunne finde ro, og Claus pga. smerter i hans knæ. Tirsdag kom jeg godt nok ud af fjerne til tiden, men nåede ikke mere end 2 km hjemmefra før anlægget stod af. Skærmen gik fuldstændig i sort, og selv om jeg kunne høre at der var aktivitet, så kunne jeg intet foretage mig. Hjem og putte under dynen indtil formanden var til at træffe på kontoret. Resultat – en ny skærm. Altid noget at det ikke var mig som havde lavet ged i den !

Tirsdag fik jeg bestilt tid til service og syn, og tjekket dækkende. Jeg har aftalt med værkstedet at de får bilen den dag jeg alligevel ikke kan køre, da jeg skal til møde omkring. André. Det er på tirsdag i næste uge. Superdæk mente at den godt kunne klare ca. 5000 km på den mest nedslidte. Det passer ca. med den dag Claus skal under kniven d. 23/5. Det må chaufføren tage sig af… He he

Det var ikke den forreste korsbånd som lægen først havde antaget, men en skade på menisken på indersiden. Han må ikke være alene den første døgn efter indgrebet, så jeg skal have fundet en barnepige ;-) Chaufføren og jeg skal til genopfriskning af førstehjælp om aftenen.

I dag – ja der skulle jeg havde været til Amager, men skæbnen ville det anderledes. Måske også godt nok. Har selvfølgeligt ærgret mig hele dagen, og bandet en vis dame langt væk. Men selv i et lykkehjul er der nittere !

André kommer hjem på weekend i morgen. Har lige haft vores onsdags snak. Han vil gerne blive hjemme til tirsdag hvor vi skal til møde. Nerverne sidder lidt uden på tøjet hos den unge mand - forståelig nok. Jeg har ringet til gården og fået deres accept på at det er i orden.

Må hellere til at være aktiv inden jeg skal i seng. Har planer om at møde til tiden i morgen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dum start på ugen er publiceret 10/05-2006 19:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.