Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Operation
Halina Abram...
3 dage siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Skal i byen i aften. Haft sidste skoledag. Har fået at vide hvad jeg skal op i til eksamen. Jeg har fået det værst tænkelige. Mundlig matematik. Men det går jo nok. Det skal gå. Skal kun forsvare et af mine mange 9taller. So what... Bare jeg består! Hvis ik jeg gør så må jeg tage det til den tid.

Så er der byen i aften. Næsten alle i klassen er fyldt over 18. Der er mig og nogle stykker tilbage. Og jeg kommer ALDRIG ind i den her by. Så jeg tager pænt afsted med min kusines id, i håb om ikke at skulle få brug for det. For så godt ligner vi heller ikke hinanden, og jeg vil så nødig have en plet på strafferen, og vil så nødig have at de tager den fra mig. Så er jeg på skideren. Hun bliver galesprakmig sur hvis hun skal ned på politistationen og hente det. Ned og ha skider fordi jeg sku i byen.

I morgen skal jeg til den ultimative fest. Det bliver SÅ godt. Har ikke th med. har ikke inviteret ham, og han kunne vist heller ikke. Men den fest skal være uden ham. Jeg skal være hammer lam, ha det hammer sjovt, uden ham. Uden at skulle holde ham med selskab. Han er sød, men skal heller ikke altid være kæreste kedelig. Ikk i morgen.
Skal på arbejde i morgen tidlig. Damn det bliver hårdt. Virkeligt hårdt

En fra noget EU-etellerandet-undersøgelse ringede til mig idag. Prøvede at få fat på mig flere gange i går, men var ikke lige hjemme til at tage den. Jeg skulle svare på nogle spørgsmål og bagefter sagde han at han gerne ville have mig med i en fokusgruppe på mandag... Whhhat? mig tale om EU med nogle fremmede FREMMEDE folk. Jeg der ikke aner om jeg er for eu eller ej. Sagde at jeg ikke lige viste det, om jeg kunne for jeg skal jo til eksamen, og der skal lææææses (selv om moar siger at jeg ikke må læse for meget? HVAD FANDEN SKER DER???!"##¤""). Men han kunne lige ringe i morgen og så kunne jeg give klar besked... Hmmm... tror jeg gør det, selv om jeg ikke rigtig tør. Får alligevel 4 biografbilletter.. Det ville ikke være dårligt.... Men sidde og diskutere med nogle fremmede mennesker.... Generte jeg. Det ville blive lidt af en prøve!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal, skal ikke? er publiceret 19/05-2006 17:30 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.