Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 7 måneder siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Har det lidt underligt. Lm, har skrevet. Om jeg ville med til noget fest, hvor han havde fået gæstebilleter, og havde tænkt om jeg havde lyst osv... Skrev bare "Ellers tak:)" Der er jo ikke andet at skrive. Det er jo det eneste jeg har tilbage at sige, ellers tak. Hvad vil han? Det er 1½år siden vi var sammen. Det var en fejl dengang. Det var en omgang lort det hele. Det var det, men jeg kunne li ham, og jeg skulle jo have noget at lave. Men ikke længere, jeg skal ikke længere have noget at lave. Jeg har nu sat mit hjerte 100% af til en anden. Den eneste ene, så længe det varer. Sådan er det. I byen i aften bliver det fedt. Glæder mig til at komme ud og se smuk ud, i stilleter og med krøllet hår. Jeg ved ikke hvad tøj jeg skal have på endnu. Jeg ved sko og hår. Så må resten bare passe til. Måske sku jeg låne en top af Be.. Don't know...
Har ikke rigtig noget. Vil gerne ud at have et par nye stiletter snart også. Har opdaget den fedeste engelske hjemmeside, hvor man kan købe alverdens fed tøj, sko og accesories. Men ved sgu ikk om jeg tør bestille tøj og sådan noget på nettet. De stilletter jeg har forelsket mig i ser HØJE ud. Virkeligt HØJE - 10 cm? Det er nok ca lige så høje som de højeste jeg har, og de er nu også slemme synes jeg.
Hvad er det jeg sidder her og taler om. Må få mig et liv. Men det er svært. Der er ingenting at lave. Jeg har gjort huset rent, familien er skredet vest på, JÆH huset er mit..

Be flytter ind i næste uge... Det bliver hyggeligt. Men også hårdt tror jeg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lukker lort ud er publiceret 10/02-2007 18:08 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.