18 år siden

Et aktivt liv - hvor køber man det?

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er dødspændt! Jeg har aldrig skrevet dagbog på nettet før, og nu er jeg i gang. Det er nok 1-1½ år siden jeg begyndte at læse andres dagbogstekster her på fyldepennen, og nu vil jeg også være med :o)

Det er lørdag og solen skinner - og jeg sidder indenfor foran fjernsynet og ved ikke, hvor jeg skal starte. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, så der er masser af flyttekasser at gå igang med, men jeg ved ikke, hvor det hele skal hen.

Rastløshed? Den kender jeg alt for godt. Her plejer jeg at sætte mig foran fjernsynet og spise - det kan kurere meget. Jeg har for nylig haft et kort forhold til en mand, som ikke længere har lyst til at ses. Jeg nåede at komme til at holde af ham... det er til at holde ud, men jeg har endnu ikke accepteret tingenes tilstand. Og jeg har en tendens til at spise, når jeg ikke har lyst til at acceptere tingenes tilstand. En stor del af mig ved, at alt er som det skal være, mens en anden del savner ham. Sådan er det.

Hvad har jeg lyst til at lave? Sætte mit nye skrivebord på plads og spise ordentlig mad. Mere behøver jeg ikke at udføre i dag :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et aktivt liv - hvor køber man det? er publiceret 15/07-2006 15:36 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.