16 år siden

Fredfyldt

råb
Halina Abram...
4 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
4 måneder, 22 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Hejsa min ven.

Så har freden og idyllen sænket sig over det lille hjem. Jeg fatter ikke at den første uge med børnene allerede er gået.

Vi har bare hygget os til den store guldmedalje, været ved stranden, haft venner på besøg, besøgt tivoli... og ellers bare leget og leget. Det er så dejligt at mærke de trives, og er glade for at være her. Nå, ja så har vi også fået trænet lidt. Har haft dem med nogle gange, og de synes det er mega sjovt. men de bliver også forkælet af de andre... :-)

Men det er da et lille stik i hjertet, når de gang på gang siger, at de gerne vil være her lidt længere. Jeg har virkelig forsøgt at få 'lov' af deres mor.. men der intet at gøre på det punkt. Jeg forsøger altid at fortælle dem, at de jo altid kan ringe, og de altid er velkomne... men jeg ved jo godt at det kræver at de får lov.

I går var vi til grill sammen med J og C, samt et par af deres venner. Det var mega hyggeligt. især fordi J havde lovet mig, at M ikke ville komme. C fortalte mig, at hun havde det godt. Men også at hun havde snakket en del om mig, sidst de havde været sammen.

Nå. legoklodserne kalder... sammen med ungerne. jeg skal have bygget den hurtigste racer af os alle. Ellers koster det is i eftermiddag. :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredfyldt er publiceret 30/07-2006 11:04 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.