Som at være til terminsprøve selv

Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Drengene har terminsprøver eller prøve eksamener i disse dage og er næsten helt oppe i det røde felt, selv om jeg prøver at tale det hele lidt ned. At det primære formål er at de skal prøve hvordan det er at gå til en eksamen, og sidde alene med en række opgaver i flere timer. Og det lige så meget for lærerne skyld, så de kan se om der er bestemte områder alle har brug for for at få repeteret. Jeg tror lidt af det siver ind på lystavlen, men udsigten til at få karaktere for indsatsen, får alligevel konkurrence genet frem i dem begge. Jeg prøver at berolige dem med, at vi nok skal tage ud og spise mexikansk, uanset hvordan det går. Og at bare de gør sig umage og prøver så godt de kan, så skal det hele nok.

Det er da heldigvis sidste dag for dem i morgen, og så får de endda tidligt fri, så de har da udsigt til en lang weekend, selv om vi skal til konfirmation på lørdag.

Jeg har langt om længe ansøgt om forfatternavn, sammen med første kapitel af en mine utallige skrivebordsskuffehistorier. Det er skisme som at være til terminsprøve selv. Hæhæ, jeg burde jo bare selv tage imod det råd, jeg har givet drengene - men det virker nok lige så dårligt på mig, som det gør på dem. Man/jeg/vi vil bare så gerne gøre det godt. Men nu er det gjort, så må tiden vise om jeg har mod til mere.

Og i næste uge skal jeg holde det første at tre indlæg omkring 'Teampower' - jeg har IKKE valgt titlen selv... men på indholdssiden har de købt ind på mine ideer, så det er også ren terminsprøve. Jeg synes selv, at jeg er godt forberedt. Men der er nu alligevel sommerfugle i maven.

Ellers går tiden mest i selskab med de firbenede, og få gjort klar til de tre hopper der forhåbentlig foler i løbet af maj. I weekenden fik vi endelig løsdriften gjort klar, godt hjulpet af min svoger og et par kammerater. Så nu har Hector og de andre unge lømler masser af plads at boltre sig på. Og de nyder det. Det er som når køerne kommer på græs - bare på turbo, sådan en energi har de. Men det må sgu også være kedeligt, at være en stor og stærk 'fartmaskine', og så være begrænset til en times tid i ridehuset. Men stort set alle folde har stået under vand, eller været mudret og ubrugelige - så det har været det muliges kunst.

Nå nu kommer Donna luskende, hun mener helt klart det er på tide med aftenturen - og hun har som altid ret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som at være til terminsprøve selv er publiceret 25/04-2024 20:05 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.