17 år siden

Bedste samvær

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Åhh den her måde at være sammen på er fantastisk! Det er præcis det her jeg mener…at det skal være sådan her når man beskæftiger sig med folk man har det rart sammen med.

”Søs” kom i går aftes, godt snottet så jeg pakkede hende ned i sofaen og fyldte te på hende. Vi lavede mad og lå bare i flere timer med maden på sofabordet, mens vi snakkede om ALTING.

Vi sov sammen og vågnede begge før seks i morges. Siden har vi nulret rundt i slaske-bukser og hygget os. Hun har sat sig ved computeren og tjekket ”dates” og jeg har bare sådan ordnet lidt hist og her. Så har vi sat os overfor hinanden når et samtaleemne krævede ekstra koncentration, men ellers har vi bare ”været” i et dejligt tempo.

Simpelthen så enormt lækkert.

LH kom forbi. Føler virkelig jeg har mistet hende på en måde. Hun har også ændret sig. Umiddelbart taler hun konstant om hvem og hvor mange hun har været sammen med og hvor tåbelige eller lækre nogle af hendes bekendtskaber er. Hendes interesse er et helt andet sted nu. Først efter lidt tid falder hun lidt ned og jeg kan kende hende igen. Jeg kan slet ikke finde ud af hvordan jeg skal være overfor hende. Jeg kan slet ikke fornemme hende når hun kører i det gear.
Det er så underligt. Jeg føler mig underlig sammen med hende…ved ikke om hun nu finder mig og min tilværelse rasende uinteressant fordi jeg ikke studedrikker og gør alt det forkerte. Det lød dumt, men jeg kan ikke forklare det anderledes.

Derfor er det så dejligt at være sammen med ”søs”. Her føler jeg mig bare helt…ok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedste samvær er publiceret 28/09-2006 17:10 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.