Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Her blev det også 1. december.. Den kommer til at gå med juleoprydning så julepyntet kan komme op, selv om det har været lidt af en hurtle i år. Jeg er ganske enkelt ikke i humør til juleoppyntning.. Det er som om lysten ikke kommer, jeg glæder mig til jul og elsker julepyntet inde i byen, men her kommer lysten til at pynte slet ikke... Jeg hadder det, hadder at være ked af det i december.. Men alle omkring mig forsikrer mig om at det er helt normalt.

Skal også idag på sygehuset og have gipsen af A´s arm. Jeg er spændt på hvad de siger til den, skal han have skinde på igen, er den healet som den skal? Jeg håber den er ved at være i orden igen.. Jeg har det stadig ikke helt godt med at han fik lov til at gå fra torsdag til fredag inden vi tog til læge. Men selv lægen troede, som os at den var forstuet, hun ville egnentlig bare have den røngten for at være 1000%.. Og gudskelov for det..

Men jeg skal nok skrive og fortælle hvordan det går med armen...

Og foresten!
min 50.000 ords historie nåede kun op på 12.000 men slet ikke dårligt i første forsøg, og med alle disse forstyrrelser.. Jeg prøver helt sikkert igen til næste år.. Har fået blod på tanden..

Knus Bera...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. December er publiceret 01/12-2006 11:16 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.