17 år siden

Julegavekøb er det værste jeg ved

ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Tjaa hvad så nyt?? papirarbejdet ved min mors hussalg er ved at være ovre, i disse dage går vi og fisker efter en lejlighed åå hvis ikke der dukker en op på lejebasis denne uge bliver det en ejerlejlighed som vi har set på ååå næsten lavet om i tankerne nyt køkken og flytning af eksist badskabe mm.

Ellers havde jeg en rolig weekend ved min kæreste på vej derned havde jeg en pige som medpassagser fra "gomore" samkørsel det gav jo så lidt god snak på vej ned gennem jylland.

Idag har jeg været på min fars grav med et kors vinter ting lavet af pilegrene som et kors med lidt gran og rensdyrlav fra dovrefjellet i norge.

Inden længe skal jeg en tur i silvan hente en rumdelerreol til min eks. Nikolaj ville gerne med men ringede bare lige 1/2 time for sent og jeg orker ikke at hente ham her i myldretidstrafikken.

Ugen er ellers bare godt besat i aften kaffe ved C og K, imorgen klatring med Nikolaj efterfuglt af aftensmad ved min mor, Onsdag skal jeg hjælpe med et badeværelse i nrsb, åå Torsdag skal jeg arbejde længe til 19 og tilkald til 01 hvis et natskib skulle kigge forbi ellers er det bare weekend da jeg har fri fredag))

Ellers er det hvis julegaverne der tager på mig, jeg er slet ikke god til at købe den slags det kan virkelig bringe mig helt ud af fatning åååå ja måske en af de eneste ting jeg savner at slippe for at tage mig af som da jeg boede ved mine børns mor.... men jeg vil bestemt ikke have hele pakken bare lige slippe for det julegavesjov)))

I torsdags var jeg til julefrokost på limfjordsbroen åååå det blev den mest alkoholiske julefrokost jeg der har værert med til ååå første gang jeg bagefter har været på værtshus, var dog så heldig jeg havde en hund der skulle luftes så jeg havde en undskyldning for at tage hjem inden jeg røg helt under bortdet.

Kan i alle have en rigtig god december

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julegavekøb er det værste jeg ved er publiceret 11/12-2006 16:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.