Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Har fjernet ALT hvad der har den mindste tilknytning til at det overhoved har været jul. Slut – prut – finale, og gudske tak og lov for at det endelig er overstået.

Vores juleaften fik en lidt anderledes start end forventet. Jeg havde min pålagte vagt fra 15.00-19.00. En godt tidspunkt når det nu skulle være . Kl. 18.30 sad jeg og begyndte at glæde mig til at jeg snart skulle hjem og julehygge med resten af familien, men sådan skulle det ikke blive. Fik besked på at hente en som skulle til Skanderborg.. Hmm.. Kunne lade den gå videre til en anden, meeen 2000 kr. er sku svær at sige nej til. Ringede hjem til Claus og spurte pænt, om det var i orden at de startede uden mig. Selvfølgelig – du kør bare !
Det er rart at der er forståelse og ingen sure miner over at passe ens arbejde, også selv om det indimellem kan være på bekostning af, for mit vedkommende tilsidesættelse, af familien, og ged i planlægningen. Jeg tror at den som var mest mærket af forsinkelsen, var André. Han var spændt på gaverne. Ikke så meget dem som han skulle have, men mere på dem han skulle give. Jeg fik den sidste nye CD med Kim Larsen af ham.

Min lille mand er på arbejde og jeg er på vej i seng. Har lige været hjemme et par dage pga. hold i nakken. Samme problem som sidste gang hvor jeg endte ved kiropraktor. Jeg håber at jeg kan være turen foruden denne gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slette alle spor er publiceret 29/12-2006 22:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.