Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Det går da bedre med mit knæ nu. Jeg kan faktisk gå helt normalt igen. Men jeg går stadig med støttebindet, for det gør stadig ondt i knæet ind i mellem. Hvis jeg lige kommer til at gøre en forkert bevægelse.... så gør det ondt med det samme igen.

I går var jeg lige ude i haven og lave en smule havearbejde igen. Min mand var også ude - han var igang med at rydde op i skuret. Så jeg slog græsplænen og bagefter luede jeg det ene bed fri for græs og ukrudt. Det efterlod en masse fri jord, og jeg vidste, at jeg havde nogle poser med blomsterløg der SKREG efter at komme i jorden. Så jeg gravede nogle huller og fyldte blomsterløg i. Jeg fik da tømt to poser. 1 pose med tulipanløg og 1 pose med påskeliljer. Så mangler jeg bare at finde plads til 3½ pose blomsterløg mere. Men jeg mangler også at luge ud i de to højbede og i det sidste lange bed, så mon ikke jeg skulle kunne finde plads?

Men jeg kunne godt mærke i mit knæ at jeg havde været i haven. Især når jeg skulle helt ned i knæ, gjorde det rigtig ondt i mit knæ - det kunne det ikke rigtig klare. Men mine forældre kommer på lørdag og hjælper os lidt i haven, så ... ja .. glæder mig til at se dem. Det er længe siden. Glæder mig til lørdag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedring er publiceret 26/04-2007 10:07 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.