Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
07:39...Min røv er kold. Mine hænder fryser og dagen er knapt begyndt. Det er en fantastisk solopgang i guld. Underligt at en verden der er så forrådnet kan virke så fredfyldt om morgenen.

Min søn sov i nat. Jeg nød ham, da han var træt. De små øjne der KÆMPER for at holde sig vågen. Et kys på kinden og han opgiver... Jeg kom ikke længere end til min sofa. Og telefonen ringede klokken 22:30, det var Bjørn. "sov du?", hvorfor spørger han? Klokken er over 21, selvfølgelig sover jeg.

Vi er ekskærester. Var sammen i fire måneder uden at dyrke sex. Jeg må have været syg...Eller vi var Herre og tøs. Jeg er svag over for ham. Men ikke forelsket. Han mangler een at kramme på, og guderne skal vide, at det gør jeg også. Så jeg krammer på flere. Eller hvad fanden man nu skal kalde det, når man leger uden at tænke på at involvere hjertet. Venner der hygger, boller, knepper...vælg selv. Ingen har alligevel nosser til at turde elske hundrede procent... Så jeg tager hjem til ham efter mødet torsdag. Bliver der til lørdag morgen tror jeg. Jeg skal ligesom møde i "foreningen" til den vilde fetisch-fest. Det bliver spændende. Min første fest i det regi.

Thor skal være hos sin far, så min weekend bliver lang. Det går godt.(læs:vi skændes ikke mere)

Skolen er gennemkold. FUCK der er travlt. Sådan er det at gå på VUC. ...et to-årsfag på eet år, flere fag samtidig...masser af læsestof. Myretue-aktivitet, luren, mumlem, snadren og effektivitetskrav. Jeg kan sammenligne med Gymnasiel HF...dette er at foretrække. Der er et KRAV, du får AT VIDE når du er en RØV, du får ROS hvis du er god. VOKSENLIV. istedet for gymnasiets ligegyldige tone...eller også blev jeg ældre?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 24/9-02 Tirsdagskulde er publiceret 24/09-2002 07:39 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.