Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Så blev det mandag. Jeg er træt. Jeg måtte være vågen igen i nat sammen med min søn. Han havde mavekneb, min skyld... man vil det godt og disker op med søde sager, men tjah...så godt er dte jo heller ikke..vel?..

Han er nu irreterende sød når han er vågen om natten, når han ligger og pludrer og råber Heeeeey, for at jeg også er vågen. De lyse krøller han har arvet fra sin far, det frække smil og sutten der energisk skifter side i munden når han hygger sig. Fuck han er lækker. Men træls når klokken bliver 4 om natten. Så vi sov på sofaen i nat. Arm i arm. Hvor lidt jeg end ønsker at indrømme det, så er det nok mere mig end ham der nyder at lægge der og hygge. UHM...armene der lægger sig om min hals og de mørke øjne der kækt blinker i natten. Duften af næsten-baby. Tænk, han er næsten to... mit julebarn.

Jeg kom da afsted, dog med visse forsinkelser idag. Det er blevet koldt udenfor! Thors fingre sniger sig nemlig altid op under min jakke, når han sidder bag på cyklen. Det er blevet et helt ritual, at jeg lader som om dte kilder vildt, så er det nemlig sjovt at skulle i dagpleje..og idag var de kolde. Jeg skal også have købt hue og vanter idag...de lover frost?

Skoledagen. Lagde som altid ud med at chatte og tømme post inden timerne. Chatte med een eller anden lækkert skummel fætter for København. Han fik mit nummer, og nu har vi talt sammen i over en time. Burde nok hellere koncentrere mig om biologien. Bierne og blomsterne. Fik en hilsen fra en ven på ICQ@work... jeg er enlidtbredaltidsmilendefriskogfrejdigtypemedelementerfrabådemarilynmonroeogmodertheresadybtimitsindogdejlg... SÅ ved jeg det?!

Jeg går på VUC. Det er skønt at have fået chancen og begynde igen efter at have brølt rundt i fem år og haft travlt med alt andet end at være fornuftig. Så jeg er sur på regeringen. Ikke fordi deres forslag om øget brugerbetaling kommer til at ramme mig personligt, jeg syne sbare det er noget bøvl. Gu er der da mange der går her "for sjov, og kun interesse", men uden dem kunne der jo ikke dannes hold, og vi ville ikke have en dynamisk undervisning. Uff. Mere kan jeg ikke sige om det lige nu. Jeg er medlem af kursistrådet herude, og... ja, nu e rjeg sgu blevet formand, for at kunne tage til møde på torsdag i kursistrådsforeningen LAK... det tænder mig. At kunne komme af med mine synspunkter, begrunde mig, forklare, overbevise... Kan være man skulle overveje at blive statsminister, er det noget de rkræver uddannelse, eller skal jeg mon bare investere i et jakkesæt og en cykelhjelm? Vil ihvertfald gerne læse samfundsfag, når jeg er færdig med min HF.

Hjemme på besøg hos mine forældre, skal have gennemgået det skide lovforslag omkring VUC, skrevet noter, nedfælde, kopiere, tale i telefon, passe den lille, lade dem få deres ration af nyt i mit liv, "vi synes ikke du er åben og vi forstår ikke din verden", spise, arbejde, stresse over at mit køkken derhjemme er begyndt at lugte underligt, spise en is med sønnen, vaske tøj...nej, det nåede jeg ikke. Puste ud, elske, være der for andre...for mig selv.

Og alligevel er det en SKØN dag. Solen er begyndt at skinne, det er lunt, og de brune blade dratter ned fra himmelen som snefnug. Hvornår mon den første sne falder?

Dagen blev ædt...og jeg vil skifte mobil-abbonnement...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 23/9-02 dejligt trælst er publiceret 23/09-2002 13:45 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.