16 år siden

Laaaaang dag

Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
*SUK* Det tegner til at blive en lang dag i dag... :-( Har kun været på arbejde i to timer og det føles allerede som om det er ud på eftermiddagen - og så skal jeg ovenikøbet være her længe i dag. Øv.
Er også helt vildt træt. Sidder og gaber hele tiden. Det må være ret irriterende for de andre at høre på. Har nu ikke spurgt dem, man ved jo ikke hvad de kunne finde på at svare. ;-)

Nå, men nu er der da kun 17 arbejdsdage tilbage. :-) Det er helt mærkeligt at kunne tælle ned på den måde. Altså jeg vidste jo godt at det måtte komme - det ved vi jo allesammen - men det kom jo bare lidt før for mig, fordi jeg vælger at smutte før tid... *LS* Tror også chefen er lidt ked af det, men hun kan godt forstå det. Har en ide om at det bliver vildt frustrende og kedeligt for dem der bliver her helt til slut, men der er jo selvfølgelig nogen der skal lukke og slukke... Desværre... :-(

Tja, det var vist det fra mig i dag, og skulle der var nogen derude der drister sig til at læse dette, så må I allesammen have en rigtig god dag. :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Laaaaang dag er publiceret 09/08-2007 10:20 af Tinapigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.