16 år siden

Duften af folkevogn

Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Idag på vej gennem landet stod der en bil ude på en mark, det førte tankerne tilbage til min barndom hvor min fars folkevogns boble ikke længere var indregistreret blev den en kort periode brugt til at køre i marken efter grønsagskasser. jeg kan huske jeg var en lille puurk der dårligt kunne kigge over rattet mens jeg skulle nå pedalerne, jeg har sikkert fået lov til at køre frem til de næste række grønsagskasser der skulle i bilen hjem, jeg var for lille til at komme højt nok op til at se hjulsporene midt gennem den store mark så jeg fik den hvis kørt ude i det bløde...

Husker duften i den gamle folkevogn hvor polstringen fra sæderne havde deres helt egen lugt..

Husker ikke om jeg kørte bilen fast på blød mark men har ingen errindringer om min far nogensinde er blevet sur på mig..

Husker engang jeg kørte traktoren fast i det pløre som far havde fortalt jeg skulle køre udenom mens jeg harvede ååå jeg havde vildt dårlig samvitighed da jeg gik hjem over marken fortalte far jeg var "kommet til" (kørte ski derud med vilje troede traktoren havde uovervindelige krafter) at køre den fast i pløret ååå far gik bare med over på marken med skovl og brædre ååå sammen fik vi den bukseret fri.

Husker når vi kørte med ragerendser gennem marken hvor jeg skulle køre traktoren ååå far skulle fin manøvrere raverendseren der skuflede ukruttet mellem rækkerne, jeg kunne ikke se rækkerne med bitte små nyspirede planter imellem ukruttet så kigggede bagud på min far for at se om jeg var det rette sted husker ham råbe og fægte med armen til den side jeg nu skulle dreje til.. måske var vi heldige hvis der efter mig på traktoren var lidt grønsager tilbage at sælge til GASA (gartnernes salgsforening)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Duften af folkevogn er publiceret 23/09-2007 23:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.