16 år siden

Netop derfor

Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Har ikke skrevet så meget på det sidste. Sat lidt på standby af indre kaos som udløber af eftertænksomhed, stillingtagen, samt fysisk passivitet.

For et par uger siden gik den mellemste af Claus´s drenge ned med en middelsvær depression. Godt det ikke er noget som smitter – for så var jeg garanteret blevet beskyldt derfor. Ex konen mente ikke at mit selskab og omsorg var så heldig pga. mine problemstillinger, men Claus reagerede prompte med at, netop fordi jeg havde depressionen inde på livet, så var jeg nok den bedste til at forstå. Knægten er taknemlig for min støtte og ønsker hellere den end hans mors.
Det som havde fået bægeret til at vælte for den unge mand, var at han boglig ikke magtede hans drømme uddannelse. Han er kanon dygtig og flittig på den praktiske del, men tal blind. Konsekvensen er at han er stoppet med hans uddannelse, men fortsætter praktikdelen resten af den periode som er aftalt. Landmanden har været meget forstående og tilmed tilbudt ham en fuldtidsstilling. Lige nu skal der ikke aftales eller lægges planer for fremtiden – ud over at få ham på benene igen. Hans mor og mormor synes at det er forkastelig at vi nægter at tage stilling til hvad han skal fremover, men for os og ikke mindst knægten, så er det det vigtigste at han kommer helskindet igennem, og så kan vi altid lægge fremtidsplaner senere. Vi kender ikke tidshorisonten og uanset hvad, så skal han nok nå det han skal.
Ca. samtidig fandt teenageren ud af at tømmer vejen ikke var ham. Det var kedelig og der var meget i vejen. Han ønsker nu at tage en EDB relateret uddannelse, men det kræver en studentereksamen først. Vi accepterede at han sprang fra – hvis han indtil han blev optaget på gymnasiet fandt et arbejde, og det gjorde han så.

Har været lidt berørt at tråden ” Folk og deres psykiske sygdomme ”, men orkede ikke at bidrage dertil.

Mangler 7000 km for at være i mål. Min nye bil er kommet hjem og står bare og griner af mig hver gang i køre forbi forhandleren. Den er bare flot - med lædersæder, indbygget børnesæder i bag, navigation og tv i anlægget. Uha hvor har jeg travlt……. Nej jeg forventer at skifte bil den første uge i januar ;-)

Må hellere komme videre med mit projekt rengøring af køleskabet ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Netop derfor er publiceret 12/12-2007 08:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.