16 år siden

WOW........... sikke en steg.

Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Tja først vil jeg lige starte med at sige, at jeg er på min sædvanlige "salat" uge.. da jeg ellers ville veje tæt på 100 kilo af alt det dejlige mad som vi kan få ude på jobbet ( aftenvagt på plejehjem )
Min medbragte assoterede salat skulle stå sin prøve op i mod Hjemmets Revelsben........ aiiiiiii tænkte jeg, kunne de ikke bare serverer noget hjerte, frikadeller, kylling eller bare noget jeg ikke kunne lide - men ak ak... da madvognen kom op og duften af sukkermarinerede revelsben fløg ind i min næse, måtte jeg fluks gå igang med at anrette noget salat. Tanken var god og jeg var standhaftig lige indtil det sekund hvor en beboer sad og fortalte om de dejlige hjemmelavede stege som hun havde forberedt da hun boede hjemme ........ boink boiink--- straks stod jeg i madvognen og kikke sulten efter de ben som jeg syntes der lå og RÅBTE efter mig.. !!!
Ok så bare et lille stykke tænkte jeg, det røg lige ned på 2 min og nu har jeg dårlig samvittighed. Så øv øv.. salaten kom til at vente til i morgen, så prøver jeg igen .

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget WOW........... sikke en steg. er publiceret 25/02-2008 21:16 af Cathrine Moll (Moll).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.