21 år siden

Hurra for de blå briller igen :o)

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg skrev til dig sidst.... - men jeg kan huske jeg følte mig meget lykkelig - en berusende tilstand - bombarderet af kærlighed - forhåbninger - oprejst, stolt, glad .... i dag sidder jeg og slår mig selv i hovedet - heldigvis med min humor og selvironi - og ikke med bitterheden eller tabte drømme.... ;o)
Prinsen på den hvide hest kom galloperende ind i mit liv og dryssede tryllestøv nedover min sjæl og mit hjerte -og som i et dårligt realityshow åd jeg det hele råt og nåede aldrig at stoppe op, nive mig selv i armen, råbe vagt i gevær og sige STOP!
NU ligger der er stjernepsykopat hjemme i min seng - som jeg må ha hverfet ud af døren - gelinde, snildt og med en lille smule af hans egen medicin.
En mand jeg troede var blevet min bedste ven og elsker - en mand hvis navn er det eneste jeg kan være sikker på i dag - alt andet har været løgne.

På en måned har jeg været igennem flere historier end der kan stå i et Anders And Blad - men nok ikke engang der ville de købe dem ....de er simpelthen for tykke .... *GG*
Jeg får grineren over mig selv - hvor dum kan man være - og for hver løgn han kunne få mig til at hoppe på - fik han en ny hjerneorgasme ....Men nu er han fanget så meget i sit eget edderkoppespind at desperationen er ved at sætte ind og jeg iagttager bare .... stille og roligt ser jeg hvordan det hele ebber ud for ham .... jeg spiller spillet .... han ved intet - nu er det mig der sætter reglerne.
Kære Dagbog .... undskyld jeg forlod dig - jeg var lige med i en 'film' der mindede en del om en blanding mellem I Kina spiser de hunde og James Bond.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hurra for de blå briller igen :o) er publiceret 04/12-2002 00:15 af Sofie Saper (Tawanda).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.