16 år siden

22.43 man er vel lidt idiot

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Og selvfølgelig sidder man kl, 23 og har glemt, hvorfor han var irriterende, og tænker over, hvorfor han var så sikker på, at jeg ikke skulle være mor til hans børn, og at han havde kønne søde øjne og smilehuller, og at vi med tiden kom til at elske dejligt, og at han udstrålede ro og selvsikkerhed osv. osv. osv.

Jeg smiler. Jeg er en typisk tøsespasser. Jeg ville ham jo ikke. Og jeg har været boblende af glæde igår, over at vi havde det så ens. Og lysende af tilfredshed imorges da han gik, og vi havde det så enigt og så godt. Det var ikke hans ønske alene. Jeg har haft det sådan hele tiden - husk det nu. Og jeg ved det godt. Det er et godt minde, en fyr jeg slet ikke behøver være bange eller pinlig over at møde igen. Alt har været godt og nemt og dejligt.

Åh, lille dumme frøken. Jeg har haft det godt med Mr. Jeg tror på.... gode mennesker igen. Man behøver ikke være alene om at ønske noget, der er ærligt og tillidsfuldt. Jeg har fået tillid. Ærgeligt, at jeg ikke kunne blive forelsket fordi en stodder har studset mine følehorn. Ærgeligt i den grad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 22.43 man er vel lidt idiot er publiceret 25/05-2008 22:51 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.