11 år siden

It's such a perfect day

Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
2 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
And i'm glad i'm spending it with you...

Roskilde hænger i min krop endnu. Jeg elskede det. Det var først, da jeg blev 26 at jeg fandt 70'er generne frem. Men jeg elsker virkelig at være på Roskilde, når vejret er godt. Ikke så meget telt og alt det slum på camping, men jeg kan også godt holde det ud. Kan godt lide at blive væk fra hjemmet og forsvinde helt ind i oplevelsen og være udendørs noget der ligner 24 timer i døgnet.

I år var det uden tvivl Patti Smith, der slog benene væk under mig. Hun sang Lou Reed, så jeg græd under solen. Robyn var også en fest. Kings of Convenience. Rumour said Fire. Afenginn. Prince. Florence and the machine... Lidt CV. Lidt Alice in Chains (hi hi!!). Gode oplevelser, og meget mere af det end jeg troede jeg ville få. Havde kun et par dagsbilletter, men endte med at være der fra fredag midt dag til sent søndag alligevel.

Nå... jeg går og har det som om jeg er forelsket. Helt kuldret og svært ved at koncentrere mig. Men ingen er objekt for henrivelsen. Det er på en måde tankevækkende, at man kan have det sådan :) Og nok dybest set ret dejligt også. Tik tak tik tak tik tak.... jeg er restløs. Og glad. Og kuldret og kåd. Sådan er det bare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget It's such a perfect day er publiceret 07/07-2010 00:47 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.