13 år siden

It's such a perfect day

Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
And i'm glad i'm spending it with you...

Roskilde hænger i min krop endnu. Jeg elskede det. Det var først, da jeg blev 26 at jeg fandt 70'er generne frem. Men jeg elsker virkelig at være på Roskilde, når vejret er godt. Ikke så meget telt og alt det slum på camping, men jeg kan også godt holde det ud. Kan godt lide at blive væk fra hjemmet og forsvinde helt ind i oplevelsen og være udendørs noget der ligner 24 timer i døgnet.

I år var det uden tvivl Patti Smith, der slog benene væk under mig. Hun sang Lou Reed, så jeg græd under solen. Robyn var også en fest. Kings of Convenience. Rumour said Fire. Afenginn. Prince. Florence and the machine... Lidt CV. Lidt Alice in Chains (hi hi!!). Gode oplevelser, og meget mere af det end jeg troede jeg ville få. Havde kun et par dagsbilletter, men endte med at være der fra fredag midt dag til sent søndag alligevel.

Nå... jeg går og har det som om jeg er forelsket. Helt kuldret og svært ved at koncentrere mig. Men ingen er objekt for henrivelsen. Det er på en måde tankevækkende, at man kan have det sådan :) Og nok dybest set ret dejligt også. Tik tak tik tak tik tak.... jeg er restløs. Og glad. Og kuldret og kåd. Sådan er det bare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget It's such a perfect day er publiceret 07/07-2010 00:47 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.