Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Her om vinteren ligner vores have nærmest et overpyntet juletræ.
Fire foderhuse, fyldt med gode sager til fuglene. I alle de træer det kan lade sig gøre, hænger mejsekugler, nødder og kokosskaller med fedt. Udhulede træstammer og plasticbøtter fra husholdningen, hænger fyldte med fedt og fuglefrø, rundt om i haven, som farvestrålende "fastelavnsris".Måske ikke lige kønt det hele, men fuglene kan lide det.
På vores havebord har jeg lagt en stor plade, som bliver fyldt med foder til de fugle som helst vil tage deres mad på jorden. Der kan de være lidt i skjul, for ret hurtigt finder spurvehøgen ud af der fodres, og at det er nemt at snuppe en solsort eller en spurv.( Ja jeg ved godt de også er sultne, men det er lidt barsk, når en fugl bliver ædt levende).
På terassen er et grantræ sat i parasol-foden, og det bliver fyldt med mejsekugler. Det står lige udenfor stuevinduet, så der er noget at se på hele tiden.
Vi har meget fornøjelse af de mange arter fugle gennem vinteren.( Selvom min mand siger jeg snart får os fra hus og hjem, p.g.a. budgettet til fuglemad)*ggg*.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vilde fugle er publiceret 21/12-2002 11:22 af Sanne M.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.