15 år siden

Scoretrolden Alex...

Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Alex skrev tidligere i aften om jeg ikke kom forbi for at hjælpe ham med at male, han skulle nok give en sodavand. Jeg havde forinden tænkt på at skulle ud og løbe en lille tur, da jeg jo ikke nåede i motionscenteret idag. Så blev enig med mig selv om at løbe hen til ham og holde mig med selskab mens han malede garage.

Der er ca. 1 km derhen, så det burde jeg kunne løbe ud i ét træk...men puuh, det var hårdt. Måtte lige gå lidt da jeg begyndte at få sidestik. Og det føltes som om jeg var ved at dø da jeg nåede frem. Alex grinede godt nok lidt af mig...den møjunge. *G*

Men det var faktisk ganske hyggeligt. Vi snakkede om alt muligt, og jeg fortalte også lidt om Thomas og hvad der skete igår. Han var heldigvis ikke fordømmende på nogen måde, han smilede bare lidt af mig.

Han er nu ellers meget sød, ham Alex. Men tror virkelig han ville være "styg" mht. piger hvis han ikke havde en sød kæreste. Han er meget loyal overfor hende, og det tror jeg altid han vil være, men han flirter ufattelig meget med mange piger. Det blir også kun ved flirten, og det ved pigerne også godt, men hvad han sommetider kan fortælle...puha. Da jeg fortalte ham det benægtede han det heller ikke, han smilede bare lidt skævt og kunne se, at jeg havde ramt plet...he he.

Alex tilbød ellers at køre mig hjem, da hans kæreste alligevel skulle køres på arbejde, men jeg afslog. Nu havde jeg jo løbetøjet på, så skulle det også udnyttes. Og igen var jeg ved at dø efter at ha løbet det meste af vejen hjem igen. Puhh, jeg må dælme se at komme i bedre form, kan ikke passe det skal være så hårdt at løbe det lille stykke.

Nu sidder jeg bare her og prøver at tage mig sammen til at gå i seng. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på Thomas, utroligt som han fylder i min bevidsthed. Der er vist lidt flere følelser i klemme her end jeg først regnede med. Og ville da egentligt også gerne lige ha hørt fra ham idag. Men okay, jeg må bare være tålmodig. Skal ha styr på alle de her ting, men skal ha snakket med dem begge før det sker...

Nå, jeg prøver nu. Kan sikkert ikke sove i den her varme, men blir nødt til at forsøge.

Nat nat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Scoretrolden Alex... er publiceret 29/07-2008 00:25 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.