15 år siden

Bogen, der ændrede mit liv...

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hmmmm...har så mange ting oppe i hovedet jeg gerne vil af med, men har så svært ved at sætte ord på og få dem skrevet ned.

Der er sket så utroligt meget oppe i hovedet her den sidste uges tid. Jeg er kommet frem til at jeg slet ikke er så klar til at kaste mig ud i et forhold (i hvert fald ikke et der skal kunne holde mere end nogle få uger) end jeg troede at jeg var. Og det er måske logisk nok når man tænker på at jeg stadig er single efter 5 år, et eller andet er der jo galt og siden jeg føler jeg har prøvet alt andet, så er det mig selv der skal arbejdes med nu.

Det store "gennembrud" oppe i mit hoved er en bog jeg fandt på tilbud i sidste uge...helt tilfældigt. Det er en bog af Regena Thomashauer - "Mama Genas manual. En brugerguide til kvinder om mænd." Er næsten færdig med at læse den men overvejer faktisk at starte forfra når jeg er igennem, da der kommer SÅ mange gode ting frem i den. Jeg føler slet ikke at jeg når at suge alt det til mig som jeg bør. Hun skriver om hvordan kvinder skal lære at træne mænd til at gøre det de ønsker. Det lyder umiddelbart til at være lidt for egoistisk og uden at tænke på mændenes behov og følelser, men sådan er det slet ikke. Det grundlæggende tema i bogen er nok at kvinderne skal åbne munden og fortælle mænd, hvordan de godt kunne tænke sig at tingene var, for mænd er jo (heldigvis) ikke tankelæsere. Det er ikke noget nyt og revolusionerende hun kommer frem til, men den måde hun får tingene fortalt på gør at jeg i hvert fald kommer til at tænke mere over mit eget liv og min "omgang" med mænd i det hele taget. Og så skriver hun hele tiden med et glimt i øjet og bruger humoren hele vejen igenne, hvilket i sig selv er en god grund til at læse bogen. Så den er helt klart anbefalelsesværdig at læse for alle kvinder, der gerne vil være lidt klogere på sig selv og mændene i deres liv.

Men altså...jeg tror bogen har ændret mit liv på en eller anden måde. Det lyder måske drastisk, og jeg tror da heller ikke at denne bog er svaret på alle mine problemer, men den har fået sat en tankeproces igang i mit hoved, som jeg skal have tid til at bearbejde før jeg kan lukke andre ind. Derfor har jeg også truffet den beslutning at alt, hvad der hedder mænd og dating bliver lagt på hylden et stykke tid, nu vil jeg give mig selv ro til at lære mig selv ordentligt at kende.

Tror jeg vil hoppe på sofaen og læse resten af den bog......

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bogen, der ændrede mit liv... er publiceret 05/01-2009 18:39 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.