Min gejst led et knæk..

Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg har en gejst..

En ukuelig gejst.. Både Nus, Bedste Ven og en række kernepersoner i mit liv har sagt det.. I dag led den et knæk, da jeg kom hjem universitet og fandt et brev i min postkasse, hvori der stod at tilbuddet om pladsen var annulleret, fordi de ikke havde modtaget eksamensbevis for bestået suppleringskursus..

Eneste problem er - at fra tidligere kursussted lovede at sende resultaterne digitalt, fordi det lå så tæt op af en afgørende frist.. Det er så bare aldrig sket..

Snakkede med en ansat jeg kender.. Som heldigvis kunne berolige en smule, men - stadig.. Aldrig har jeg været mere nervøs, mere urolig..

Snakkede lidt med Nus og Bedste Ven.. Begge ville gerne have underholdt mig i aften - men begge var forhindrede.. Det var pænt af dem..

Om lidt daffer jeg hen til drengene fra gangen på kollegiet, der sidder i køkkenet og ser fodbold.. Vi skal drikke en lille smule.. Og hygge.. Det bliver rart.. Bortset fra alt det crap jeg skal nå at forberede til i morgen.. Gruppearbejde der ikke fungerer - i love.. Eller noget...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min gejst led et knæk.. er publiceret 30/09-2008 20:45 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.