Kødmarkedet i København...

P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Bedste Ven blev syg midt på ugen. Spurgte til ham torsdag, vi skrev lidt frem og tilbage - købte ind til varm chokolade, og lagde vejen forbi ham fredag efter skole. Det blev forrygende god varm chokolade, som vi indtog til fjernsynskiggeri på de dårlige kanaler der nu engang er, når man aldrig ser fjernsyn - og i princippet kun gør det når man er syg. Sådan gik tre timer. Ville ikke presse på i forhold til noget som helst, bare være der. Det er nok, at jeg bare er der.

Han nævnte selv sin eks. Det var gået en uge. De havde talt sammen stort set hver dag, men udelukkende om praktiske ting. Eksempelvis havde hun fået hans PBS-opgørelse, af uransagelige årsager. Han savnede at tale med hende - bare tale.. Om alt og intet samtidig.. Spurgte ham hvorfor han ikke bare gjorde det - for derved at kunne provokere ham til at tænke, at det måske ikke var den bedste løsning alligevel.. Han var hurtigere end mig - han afslog ideen med det samme. Han havde ikke lyst til at tale med hende. Det gjorde for ondt, sagde han. Jeg forstår det godt. Han fik en krammer.. Og en til inden jeg gik. Han var glad for, at jeg havde kigget forbi..

Gik ned af trapperne i opgangen, underlig lettet over at han ikke havde nævnt tidligere nats skriverier, med et ord.. Betragtede ham hemmeligt, mens vi sad i sofaen og så fjernsyn.. Han er ikke lækker, men han har så mange andre kvaliteter, der bare er langt vigtigere.. Hvis jeg gav mig selv lov, kunne jeg meget sandsynligt svæve på lidt små lyserøde skyer igen.. Men han har været off-limit - så jeg har ikke gjort det..

Senere samme fredag skrev Nus. Han kedede sig. Spurgte om jeg skulle kigge forbi et par timer. Han svarede promte: "Du skal sove her". Kom til at le i det stille lokale jeg befandt mig i - og svarede at jeg skulle op før solen og på arbejde.. Det var han indforstået med, han skulle også tidligt op..

Jo mere tid jeg tilbringer sammen med Nus, jo mere betaget bliver jeg af hans kompleksitet som menneske. Han er svigtet tidligt af sin mor - og tager "hævn" ved at have sex med læssevis af kvinder - uden at føle noget.. Han har, ifølge ham selv, ødelagt et par ægteskaber, hvilket ikke undrer mig..

Jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til hans hjem hver gang jeg sætter mine ben der, og eftersom hans præservativer ligger til frit skue, stille notere forbruget.. Det er næsten absurd meget sex, med mindre han bruger præservativerne som balloner.. Jeg hørte hele hans historie, og det gav skræmmende meget mening, at han handler som han gør.. Og at han samtidig er så vild med at kramme og putte.. Det skyldes mangler i hans fortid, som han selv har udtrykt det.. Med en far der er psykolog - og en bedste ven der er det samme, giver det mening at han har så god selvindsigt..

Men det er også skræmmende, for min egen rolle i det puslespil har jeg ikke helt luret endnu.. Udover at han har givet udtryk for, at han beundrer det faktum, at jeg endnu ikke er forskruet af byen, og den måde man tænker på herovre.. Han er ikke selv fra byen - men har indrømmet, at være blevet forskruet af den.. At piger har så svært ved at finde den type fyr de drømmer om, undrer ham ikke, eftersom de i høj grad selv er med til at ødelægge hvad der findes på det famøse kødmarked..

Jeg har ikke været her længe, men de observationer jeg har lavet de gange vi har været i byen, overbeviser mig om, at han har ret.. Skræmmende meget ret.. Jeg gad godt vide, hvor mange forældre der rent faktisk ved hvordan tingene foregår "nu om dage" - bare for lyde lidt ekstra konservativ..

Bedste Ven er endnu ikke forskruet, fordi han har været optaget så længe.. Men han ved hvordan tingene sker, for selvfølgelig har han venner der beretter og fortæller om diverse eskapader.. Er spændt på, hvad der "sker" med ham..

Nus.. Talte med hans kammerat forleden da vi så Family Guy.. Også 25 år gammel - men til en fest, hvor en 14-årig gerne ville være sammen med ham.. Havde ingen ide om hvem har var, men fortalte ham, at det var væmmelig dumt.. Det lød som om han lyttede, og jeg blev krydsforhørt om hvem jeg var..

Det viser sig så, at han kommer hertil mandag - og han mente at vi skulle ud og køre i hans 200 hestes Mercedes.. Ja ja - som om!!

Sidder med ryggen mod væggen, og lytter til fjernsynet, og naboen der er ved at pakke ting sammen på den anden side af væggen.. Det er rart, med ro en lørdag aften.. Jeg er træt i hele kroppen, har behov for søvn..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kødmarkedet i København... er publiceret 27/09-2008 20:29 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.