Rygestop
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Det er det der skal ske. Kortene skal på bordet - Bedste Ven må komme sig over sin kærestesorg selv, og hvis der så stadig skal være noget når han er færdig med det - må vi se tiden an.. Det er for værdifuldt at ødelægge det som vi har, bare fordi han er gået i panik..

Nus skrev til mig i går.. Troede han havde afskrevet mig, eftersom han hverken kunne være sammen med mig i går eller i dag, men har var ualmindelig fornøjet, så tror ikke det er tilfældet.. Vi snakkede lidt om Bedste Ven.. Og om at jeg ikke havde lyst til at stryge hjem til ham lige med det samme, for at overtage x-kærestens plads.. Det hjalp vist på hans humør tror jeg, ved ikke om han troede, at han var på vej ud i kulden? Hehe, skulle jeg foretage et valg nu, ville jeg vælge Nus, uanset hvor forskruet han er oppe i sit lille hoved - for jeg ville aldrig kunne droppe ham igen - uden at det ville røre mig sønderligt - men Bedste Ven derimod.. Puha :-s

Skrev til tre veninder i går. Super respons ved de to - og latterlig dårlig respons ved den ene.. Hun kan vende ALT så det handler om hende - eller overføre det på hendes egen situation.. Hoppede under dynen og forsøgte at se Superman Returns. Faldt i søvn, hvilket delvist var meningen. Frygtede et eller andet sted, at Bedste Ven ville skrive og foreslå at vi skulle ses i dag - med mindre han har glemt at jeg har fri - hvilket meget vel kunne være tilfældet.. Så i stedet for, kommer ynglingsveninde en tur forbi, og så skal vi ud og svømme.. Det bliver så godt, elsker trætheden bagefter, omend min teknik er elendig.. Antager at vi skal hygge os lidt bagefter, og snakke om alting, lige som vi nu engang gør, når vi er sammen.. Resten af dagen er sat af til rengøring og lektier - og lektier er der masser af, så i reglen er der ikke plads til mere i dag.. I morgen står den på matematik og møde.. Fredag - bio med veninde.. Jeg har set samtlige Anja Og Viktor -film i biografen, så selvfølgelig skal jeg da også se den her.. En tradition må holdes i hævd, hvor intetsigende filmen så i grunden er..

Pierce Brosnan og Meryl Streep synger: "When all is said and done"..

Den er god, også som ballade..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kortene på bordet.. er publiceret 24/09-2008 09:39 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.