Lysten til at vende tilbage som detektiv

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
2 år siden
Kære dagbog,
Sikke da en dag, for dælen da.
Starter med at vi på kurset har en masse snak om selvværd og selvtillid, var tæt på at knække fordi jeg synes det kommer alt for tæt på.
Der næst er jeg ved at blive udsat for tyveri, som jeg har omtalt i brokkassen her på fyldepennen. Blev sur, harm og egentlig også bange.
Men samtidigt så vågnede min lyst til at arbejde som butiksdetektiv igen, vil lige tænke lidt over dette og finde ud af om jeg skulle søge en ved dansk supermarked igen som "snigende husmor"
Har jo været ved læge med min ryg, blev noget chokeret over min læge, det er jo første gang jeg er ved ham og han sagde blot at jeg skulle tabe mig.
Han undersøgte ikke en gang min ryg og jeg har stadigt meget ondt, det er ikke blevet bedre siden i fredages.
Så jeg må indrømme at jeg er lidt på bar bund, jeg ved sgu godt at jeg er overvægtig og skal tabe mig, jeg prøver sgu også i hærdigt på det. Men det er altså ikke nemt at dyrke motion med så ondt i ryggen. Hhhhmmmm... ved ikke rigtigt hvad jeg skal mene om det.
Nok for nu, kom alt for sent i seng i går på trods af at jeg havde planer om at gå i seng inden midnat. Klokken blev 03.00 og stod op igen kl 5.45. Så i dag er jeg så træt at jeg tror jeg godt kan sove, men nu må vi se.
Godnat fra mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lysten til at vende tilbage som detektiv er publiceret 22/10-2008 22:10 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.