Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Onsdag blev jeg ringet op af Temp-team. De havde en stilling i Århus N, som kontorassistent. Om det var noget for mig. Jeg fik fortalt lidt, og det lød som et godt sted, og nogle gode opgaver. Jeg sagde ja til at komme til samtale idag (fredag)..

Idag brugte jeg næsten en time på at finde det rigtige tøj. Ikke for vildt og ikke for bedemandsagtigt. Endelig fandt jeg et par velsidende sorte bukser og en julerød trøje.
Jeg tog ud til Temp-team og fik en god samtale med Gitte.. Hun var godt nok sød. Virkelig en skat. Vi talte og grinede og hun fortalte en helt masse om virksomheden. Bagefter tog jeg ud til virksomheden. En af de andre ansatte hos Temp-team skulle den vej og jeg fik et lift.
Ude i virksomheden blev jeg modtaget af ejeren og hans kone. Det er et tremandsfirma. De var helt utrolig søde. Så flinke og smilende. Heldigvis var H (hustruen) klædt på samme måde som mig. Aflappet men ikke for afslappet. Og jeg følte virkelig at vi klikkede. De var så søde.
Arbejdet lød virkelig spændende, og lønnen lød god. Forholdene var rigtig gode. Og da jeg gik derfra havde jeg en god følelse. De ville ringe tilbage når de havde talt. Ellers ville Gitte ringe tilbage.

Her kl 3 havde jeg stadig ikke hørt noget. Og jeg var begyndt at tro at jeg ikke ville få stillingen. Men så ringede Gitte. Og fra den 2/1 2009 skal jeg begynde at arbejde. Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver så dejligt..

knus en vildt glad
Birgitte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jobsamtale er publiceret 12/12-2008 15:52 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.