15 år siden

Et skridt fremad og 3 tilbage...uha!

Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stod op klokken 5 idag pgr af et moede klokken 8. Var alt for tidlig paa den, saa endte med at staa af metroen og bare sidde paa en baenk paa perronen i over 30 min...saa den ene tog efter den anden, mens folk skuelede paa mig og sikkert undrede sig over, hvorfor jeg bare sad der. Men jeg ville ikke vente ude i kulden.

Moedet gik hurtigt og jeg tog derefter ind paa hovedkontoret inde i byen. Havde arranget et moede med chefen face-to-face idag, men istedet sad jeg bare og tappede med blyanten...og ventede og ventede. Senere sendte hun en besked.....sorry, jeg har halsbetaendelse og kan ikke komme. Havde ogsaa mange andre moeder ..bl.a et hvor jeg havde overtalt en kollega til holde en presentation, som han aabenbart ikke maatte for hans kollega og han kom i fedtefadet for at have hjulpet mig... nu maa jeg se, om jeg kan faa det reddet ud imorgen. Ej sikke noget lort.

Tog hjem til foraeldrene efter arbejde (efter at have skvattet i isen et par gange), men fandt ud af at internettet ikke virkede, saa maatte starte bilen og koere hjem til mig..men saa kom naboens kone (som stortset aldrig kommer ud af huset) og klagede over at min bil stod 10cm ind i deres del af indkoerslen (der skal lige understreges at min bil holdte ude paa vejen). Naa, kom hjem til min lejlighed og fandt ud af at jeg havde slukket for al varmen...saa sidder nu i kulde med en lille raditor fordi det andet tager saa lang tid om at starte. brrrrrr brrr brr.

Klokken er mange og jeg er traet, det kan maerkes, men jeg er ikke soevnig. Der er begyndt at komme lidt mere fart paa mine hverdage....min Mayland kalendar er begyndt at fylde op. Herlight. Ville bare oenske, jeg kunne se ind i fremtiden..bare et par maaneder fremme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et skridt fremad og 3 tilbage...uha! er publiceret 05/02-2009 01:01 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.