15 år siden

"Every cloud has a silver lining"

Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Lavede den mest vammelste suppe til frokost. Gordan Ramsey ville have braekket sig af synet af konsistensen. Ville vaere lidt kreativ, saa ingredienserne bestod af graeskar, tomat, loeg, al slags kerner, noedder, chili og et aeble...hvad taenkte jeg dog paa. Den 'concoction' bliver jo aldrig en vinder. Smagte som en sur sok. Ha ha - nej jeg har aldrig smagt en sur sok...eller bare en sok for den sags skyld.

Tog et dejligt karbad idag, med masser af duftende fadlys taendt og klovn paa notebook. Tjaa det var nok lidt ufornuftigt og dumt at have sin computer taendt i badevaerelset, men nu havde jeg lige brug for at slappe af og grine lidt uden grund. Desuden finder jeg jo paa det maekligste... jeg mener...hvem kunne finde paa at putte et aeble i en suppe med chili. Hmmmm....

Er dybt skuffet over, at jeg ikke har vaeret ude og loebe i denne uge eller vaeret til yoga. Blev noed til at melde afbud igaar, da jeg havde moeder hele dagen og det blev lidt sent. Hvad angaar mit loeb, saa har det jo vaeret rigtig koldt... har knap nok vadet udenfor idag. Maa tage mig sammen. Come on katy!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Every cloud has a silver lining" er publiceret 06/02-2009 00:21 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.