DØD PC + En gang Pen!

70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Altid pennen!

Kære dagbog - Det er mig umuligt at komme på internettet de næste par dage. Det skyldes at mit grafikkort er stået af (åbenbart) da der ikke kommer noget billed frem på min skærm. Det kan næsten kun være det, da jeg jo som sagt lige igår købte ny skærm.

Jeg sidder iøjeblikket hjemme ved mine forældre, og hakker denne tekst ind.

- Senere klokken er nu 16.39

Ja og så virker den lidt igen - men noget er stadig galt. jeg er bange for at slukke den af frygt for, at den ikke kan starte igen. For sådan har det været alle de andre gange. Jeg ved ikke hvad der er galt. Men en ting er sikkert, hvis jeg får en mail fra mine venner besvare jeg den altid. Så hvis jeg engang ikke skulle bevare en mail er årsagen ikke, at jeg ikke vil...men at jeg ikke kan!

Nå jeg kan se digte siden er genåbnet...som Garfield ville ha sagt det BIG FAT HAIRY DEAL! Og Hvorfor siger jeg så det...Jo fordi Fyldepennen er for mig det bedste forfatter sted der er. (punktum) Det betyder ikke at man ikke kan være begge steder. Men fyldepennen er bare på væsentlige punkter bedre.

Men iøvrigt, ser jeg det som med alle de supermarkeder der ligger lige rundt omkring der hvor jeg bor. De er måske i konkurrance..men hvorfor kommer der så flere og flere til.Jeg spurgte ham der havde en af de store butikker! og han sagde :jo for det er faktisk ikke en ulempe at vi er mange, for desflere kunder trækker vi til(langt vejs fra). og folk behøver jo ikke at hande kun et sted.

Jeg skulle mene at noget af det samme gælder for pennen. Men når først folk er kommet her, tror jeg nu ikke de forsvinder igen..




Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DØD PC + En gang Pen! er publiceret 25/01-2003 13:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.