Optursdagen for alle sejl!(Pessimistisk set)

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
5 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
5 måneder, 16 dage siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Okay.. Vågnede op i morges og kunne ikke dreje hovedet 90 grader til højre, har ikke kunnet det hele dagen og jeg hader det.. Hele klatten på kagen var, at det begyndte at sne i anden pause, hvilket var så uretfærdigt og møgtrælst.. Uretfærdigt fordi min cykel stod, som sædvanlig, uden for skolens store cykelskur så jeg slipper for at stå og glo efter den, og var helt dækket til med puddersne, der blev fejet væk med et jakkeærme, og møgtrælst fordi jeg havde taget huen af min jakke aftenen før og derfor fik kylet sne i ansigtet hele vejen hjem til trods for at jeg havde været forudsigende og havde en hue med.. Og det er virkelig irritende, at jeg ikke havde været fiks og taget en plasticpose med til sædet, så jeg gav mig selv valget mellem at cykle hjem og få en våd røv eller trække og førblive tørbag.. Stod op på cyklen hele vejen hjem og som om det ikke er nok, skal jeg og mine forældre til skole/hjem samtale(Hvad skal eleven med for? Vi udfritter alligevel de voksne, når de kommer hjem!?)
Alt i alt har det bare været nedtur, men opturen var, at der var Risengrød(Favoritjuledessert) og at jeg fik lov til at købe i begge pauser(OPTUR!)

Later, dudes and dudesses..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Optursdagen for alle sejl!(Pessimistisk set) er publiceret 12/03-2009 16:37 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.