Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Hey dagbog, jeg havde problemer med at få luft inat..jeg vågnede flere gange med fornemmelsen af at jeg manglede luft. Idag var jeg så på arbejde fra klokken 6. jeg mødte mange gamle kollegaer, som havde arbejdet det samme sted engang som jeg gjorde for mange år siden..alle sagde til mig, at det var elendige chefer og forhold vi arbejdede under..og de var glade for at være sluppet væk..det var jo ilde hørt..kritik kunne man ikke tåle..det er ellers vejen til at gøre tingene bedre..kritikken kom jo ikke blot fra 1, men fra alle i det skjulte.

Jeg blev spurgt om jeg ville komme imorgen, men jeg sagde jeg ville lige se min kallender først..jeg har ømme fødder..ja du kan sige meget dagbog, men at gå i træsko..hvad jeg ikke er vandt til..og de så er 1 nummer for små..det er ikke godt...mine fødder er lidt hævet. Men eller var det et godt sted..bare lidt tidlig om morgnen, og lidt langt væk, for mig..når jeg ikke har bil..

Ps. høre for tiden "the rasmus" med "in the shadows" ( the crow version) jeg har det som teksten i denne sang...det kunne ligeså godt være mig..

Jeg fortalte min mor, at jeg vågnede i går nat, ved at jeg manglede luft..jeg fik selvfølgelig talen..om at jeg burde tabe, mig for det var farlig og hun ville ikke miste mig...ser du fremtiden, så ser du kun mig i lokalet..ingen andre..og alt er ikke godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget luft er publiceret 12/03-2009 15:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.