Skuffet

En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
9 måneder, 27 dage siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
9 måneder, 24 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
8 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Hey dagbog, - Jeg købte en pizza og en 1.5 liter cola iaftes, den var nu ok..jeg vil ikke sige det er billigt, men engang imellel skal man vel også leve. Det er ikke noget jeg gør ofte. altså det med at købe en pizza.

Forleden fik jeg et brev fra en der var interreset i mig, men det var kun indtil jeg fortalte hende at jeg var arbejdsløs. Jeg er jo en påfulg uden fjer..og jeg ligger ikke skjul på det. Man kan sige meget om alle de kvinder der kigger efter påfugle, men hvad fanden mænd gør det jo..

Så er jeg væk fra en anden dating site..den blev lavet om..jeg gidder ikke alle dem man skal betale for, for at kunne skrive og læse de breve man får..jeg mener, jeg modtager jo næsten aldrig mail..og når det så er, så er det de der udenlandske breve, fra kvinder der vil til landet..er ikke interreseret.

har sat "the loft" med "city of dreams" over..om lidt er det "the rasmus " med "still standing" jeg har brug for noget musik..jeg er lidt nede. jeg har lyst til at slå, skrige, græde, rende ud i mørket...men jeg gør ingen af delene..noget inde i mig holder mig på plads..tænker på at sætte motions cyklen ind i stuen..så den er tættere på mig, og jeg bedre kan bruge den..men så kan underboerne vel høre det, når man træder på den?!

Fik at vide, at en af dem jeg engang legende med som barn var blevet læge..min mor passede ham dengang,...hun sagde at de havde sagt til hende, at det var fordi hun passede ham så godt, at han var blevet det..min mor er nede på jorden..så den troede hun ikke på..de sagde at de første år jo var vigtige for et barn..

haha, jeg burde havde udnyttet situationen og sagt noget..du ved, nå.,.hvis du havde været så god, så brude jeg jo ha været advokat :) ligesom hun udnytter alt til at sige at jeg er blevet for tyk, og at jeg burde finde mig en pige. You cant but love your mother anyway....

sætter "time to burn" over med dem...godt rif...imens jeg kigger ud mod mørket fra min oplyste stue..tilbage på skærmen og de hvide væge bagved..fed melodi...giver mig minder..om søde ansigter..de er væk nu for altid...

Lost faith to many times to care, got used and heart broken.

Jeg burde skrive nogle flere eventyr, sætte dem sammen til en bog, - but whats the use anyway. life is like train tracks..you followed the wrong one, sadly not with enough speed to die by it.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skuffet er publiceret 15/03-2009 21:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.