Skuffet

Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg købte en pizza og en 1.5 liter cola iaftes, den var nu ok..jeg vil ikke sige det er billigt, men engang imellel skal man vel også leve. Det er ikke noget jeg gør ofte. altså det med at købe en pizza.

Forleden fik jeg et brev fra en der var interreset i mig, men det var kun indtil jeg fortalte hende at jeg var arbejdsløs. Jeg er jo en påfulg uden fjer..og jeg ligger ikke skjul på det. Man kan sige meget om alle de kvinder der kigger efter påfugle, men hvad fanden mænd gør det jo..

Så er jeg væk fra en anden dating site..den blev lavet om..jeg gidder ikke alle dem man skal betale for, for at kunne skrive og læse de breve man får..jeg mener, jeg modtager jo næsten aldrig mail..og når det så er, så er det de der udenlandske breve, fra kvinder der vil til landet..er ikke interreseret.

har sat "the loft" med "city of dreams" over..om lidt er det "the rasmus " med "still standing" jeg har brug for noget musik..jeg er lidt nede. jeg har lyst til at slå, skrige, græde, rende ud i mørket...men jeg gør ingen af delene..noget inde i mig holder mig på plads..tænker på at sætte motions cyklen ind i stuen..så den er tættere på mig, og jeg bedre kan bruge den..men så kan underboerne vel høre det, når man træder på den?!

Fik at vide, at en af dem jeg engang legende med som barn var blevet læge..min mor passede ham dengang,...hun sagde at de havde sagt til hende, at det var fordi hun passede ham så godt, at han var blevet det..min mor er nede på jorden..så den troede hun ikke på..de sagde at de første år jo var vigtige for et barn..

haha, jeg burde havde udnyttet situationen og sagt noget..du ved, nå.,.hvis du havde været så god, så brude jeg jo ha været advokat :) ligesom hun udnytter alt til at sige at jeg er blevet for tyk, og at jeg burde finde mig en pige. You cant but love your mother anyway....

sætter "time to burn" over med dem...godt rif...imens jeg kigger ud mod mørket fra min oplyste stue..tilbage på skærmen og de hvide væge bagved..fed melodi...giver mig minder..om søde ansigter..de er væk nu for altid...

Lost faith to many times to care, got used and heart broken.

Jeg burde skrive nogle flere eventyr, sætte dem sammen til en bog, - but whats the use anyway. life is like train tracks..you followed the wrong one, sadly not with enough speed to die by it.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skuffet er publiceret 15/03-2009 21:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.